Beta hcg

RbaGul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
6
2
1
21
Kızlar merhaba kan verdim bugün sonucum bu gebelik var mı varsa kaç haftalık oluyor

Var evet, hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin. Haftasını son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz

Sadece 1 hafta gecikti
O zaman beş haftalık falandır bence tabi doktor daha iyi bilir. ben hamileyken doktor değer 5000 olunca gel keseye bakalım dedi ama kısmet olmadı dış gebelikmiş. İnşallah sağlıklıdır bebişin sağlıkla kucağına alırsın

Amin inşallah

Gebelik yok canım malesef.5 ve üstü olsaydı olurdu
Ama şöyle soyliyim doktor kan almadan önce ultrasondan baktı ve netleşmeyen şeyler var dedi ve bu yüzden kan istedi çok çok ufak bir mesane oluşmuş ama içinde sıvı görünmesi lazım net göremiyorum kan vermen lazım dedi ve benim de gebeliğe dair bütün belirtilerim var özellikle bacak ve kasık ağrısı sık idrara çıkma falan çok var çözemiyorum

Gebelik yok canım malesef.5 ve üstü olsaydı olurdu
Ama şöyle soyliyim doktor kan almadan önce ultrasondan baktı ve netleşmeyen şeyler var dedi ve bu yüzden kan istedi çok çok ufak bir mesane oluşmuş ama içinde sıvı görünmesi lazım net göremiyorum kan vermen lazım dedi ve benim de gebeliğe dair bütün belirtilerim var özellikle bacak ve kasık ağrısı sık idrara çıkma falan çok var
Bide adet günüme daha 8 gün falan var ama çok az kanama oldu pemebemsi bişey

Kaç gün gecikti regl. Bende çatlatma ignesiyle hamile kaldım ama üç dört haftada değer 2000 e yükseldi. Şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim dış gebelik olduğunu öğrendim Ameliyat ile alındı ve değerler sonradan düştü. Bende de sıvı tarzında birşey söyledi sonra o sıvı kan pıhtısıymış dış gebelik olmuş ve kendi kendine patlamış ama kanamam olmadı içimde pıhtı oluşmuş aldık dedi. Bilemiyorum belki seninki de öyle olmuştur yinede git doktoruna ama gebelik olsaydı yüksek çıkardı. Benim amaliyattan sonraki gün değerim 400 e düşmüştü. Bence seninki başka birşey.

Hıımm yarın bakalım netleşcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…