Yaa hayırlı olsun gebelik varKızlar merhaba kan verdim bugün sonucum bu gebelik var mıEki Görüntüle 3536675 kaç haftalık olmuş oluyor
Sadece 1 hafta geciktiYaa hayırlı olsun gebelik varkaç gün geciktirici regl. Keseyi görebilirsin bu değerle
Teşekkür ederimVar evet, hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin. Haftasını son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz
O zaman beş haftalık falandır bence tabi doktor daha iyi bilir. ben hamileyken doktor değer 5000 olunca gel keseye bakalım dedi ama kısmet olmadı dış gebelikmiş. İnşallah sağlıklıdır bebişin sağlıkla kucağına alırsınSadece 1 hafta gecikti
Amin inşallahO zaman beş haftalık falandır bence tabi doktor daha iyi bilir. ben hamileyken doktor değer 5000 olunca gel keseye bakalım dedi ama kısmet olmadı dış gebelikmiş. İnşallah sağlıklıdır bebişin sağlıkla kucağına alırsın
Merhaba bende bugün ufak şüpheden dolayı kan verdim ama değerlerle alakalı hiç bir bilgim yok yarın doktora gidicem ama yarına kadar çok sabırsızlanıyorum bu nedir acaba bilen var mıKızlar merhaba kan verdim bugün sonucum bu gebelik var mı varsa kaç haftalık oluyor Eki Görüntüle 3536675
Benim de hiç bir bilgim yok var ya da yok diye bişey diyemem şuanMerhaba bende bugün ufak şüpheden dolayı kan verdim ama değerlerle alakalı hiç bir bilgim yok yarın doktora gidicem ama yarına kadar çok sabırsızlanıyorum bu nedir acaba bilen var mı Eki Görüntüle 3536680
Gebelik yok canım malesef.5 ve üstü olsaydı olurdu. Sende referans aralığı 7 vermiş ama seninki 0.100 yani 0Merhaba bende bugün ufak şüpheden dolayı kan verdim ama değerlerle alakalı hiç bir bilgim yok yarın doktora gidicem ama yarına kadar çok sabırsızlanıyorum bu nedir acaba bilen var mı Eki Görüntüle 3536680
Ama şöyle soyliyim doktor kan almadan önce ultrasondan baktı ve netleşmeyen şeyler var dedi ve bu yüzden kan istedi çok çok ufak bir mesane oluşmuş ama içinde sıvı görünmesi lazım net göremiyorum kan vermen lazım dedi ve benim de gebeliğe dair bütün belirtilerim var özellikle bacak ve kasık ağrısı sık idrara çıkma falan çok var çözemiyorumGebelik yok canım malesef.5 ve üstü olsaydı olurdu
Ama şöyle soyliyim doktor kan almadan önce ultrasondan baktı ve netleşmeyen şeyler var dedi ve bu yüzden kan istedi çok çok ufak bir mesane oluşmuş ama içinde sıvı görünmesi lazım net göremiyorum kan vermen lazım dedi ve benim de gebeliğe dair bütün belirtilerim var özellikle bacak ve kasık ağrısı sık idrara çıkma falan çok varGebelik yok canım malesef.5 ve üstü olsaydı olurdu
Bide adet günüme daha 8 gün falan var ama çok az kanama oldu pemebemsi bişeyAma şöyle soyliyim doktor kan almadan önce ultrasondan baktı ve netleşmeyen şeyler var dedi ve bu yüzden kan istedi çok çok ufak bir mesane oluşmuş ama içinde sıvı görünmesi lazım net göremiyorum kan vermen lazım dedi ve benim de gebeliğe dair bütün belirtilerim var özellikle bacak ve kasık ağrısı sık idrara çıkma falan çok var çözemiyorum
Kaç gün gecikti regl. Bende çatlatma ignesiyle hamile kaldım ama üç dört haftada değer 2000 e yükseldi. Şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim dış gebelik olduğunu öğrendim Ameliyat ile alındı ve değerler sonradan düştü. Bende de sıvı tarzında birşey söyledi sonra o sıvı kan pıhtısıymış dış gebelik olmuş ve kendi kendine patlamış ama kanamam olmadı içimde pıhtı oluşmuş aldık dedi. Bilemiyorum belki seninki de öyle olmuştur yinede git doktoruna ama gebelik olsaydı yüksek çıkardı. Benim amaliyattan sonraki gün değerim 400 e düşmüştü. Bence seninki başka birşey.Ama şöyle soyliyim doktor kan almadan önce ultrasondan baktı ve netleşmeyen şeyler var dedi ve bu yüzden kan istedi çok çok ufak bir mesane oluşmuş ama içinde sıvı görünmesi lazım net göremiyorum kan vermen lazım dedi ve benim de gebeliğe dair bütün belirtilerim var özellikle bacak ve kasık ağrısı sık idrara çıkma falan çok var çözemiyorum
Hıımm yarın bakalım netleşcek inşallahKaç gün gecikti regl. Bende çatlatma ignesiyle hamile kaldım ama üç dört haftada değer 2000 e yükseldi. Şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim dış gebelik olduğunu öğrendim Ameliyat ile alındı ve değerler sonradan düştü. Bende de sıvı tarzında birşey söyledi sonra o sıvı kan pıhtısıymış dış gebelik olmuş ve kendi kendine patlamış ama kanamam olmadı içimde pıhtı oluşmuş aldık dedi. Bilemiyorum belki seninki de öyle olmuştur yinede git doktoruna ama gebelik olsaydı yüksek çıkardı. Benim amaliyattan sonraki gün değerim 400 e düşmüştü. Bence seninki başka birşey.
Hayırlısı inşallah kötü birşey yoktur.Hıımm yarın bakalım netleşcek inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHıımm yarın bakalım netleşcek inşallah
İnşallah teşekkür ederimHayırlısı inşallah kötü birşey yoktur.
İnşallah sağolunnHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?