- 4 Kasım 2024
- 10
- 4
- 21
-
- Konu Sahibi zelalmemet
Var canım gözün aydınArkadaşlar adetime 6 gün kala kasık ağrısından dolayı kan testi verdim 12 çıktı umarım hamileyimdir artar mı değer
Ay çok teşekkür ediyorumVar canım gözün aydıniki günde kan vermen gerek takip için
Ay çok teşekkür ediyorumhafta sonu olduğu için pazartesi aile hekimine gidip kan vermeyi düşünüyorum
Ben de çok endişeliyim 3ay önce ilk gebeliğimde kalbi durduğundan dolayı kürtaj oldum şuan yine belirti var umarım hayırlısyla ilerler bu seferAynn canm sorun olmaz inşallah güzel ilerler hcg
İnşallah canım güzel düşün güzel olsun herseyy bende kürtaj oldum malesef ki dış gebelik ti rabbim dusmanima vermesin çok yıprandım ve sağ tupumu aldılar tam dün 1 sene oldu ve 6 ay korunma verdi süre bitti ve tam 6 aydr falan olmuyorBen de çok endişeliyim 3ay önce ilk gebeliğimde kalbi durduğundan dolayı kürtaj oldum şuan yine belirti var umarım hayırlısyla ilerler bu sefer
Benim arkadaşım 11 ile öğrendi 2 ay sonra doğuruyor :) gönlünü ferah tut duayı eksik etmeeeeArkadaşlar adetime 6 gün kala kasık ağrısından dolayı kan testi verdim 12 çıktı umarım hamileyimdir artar mı değer
Gönlünü ferah tut inşallah olucaktır bidahaİnşallah canım güzel düşün güzel olsun herseyy bende kürtaj oldum malesef ki dış gebelik ti rabbim dusmanima vermesin çok yıprandım ve sağ tupumu aldılar tam dün 1 sene oldu ve 6 ay korunma verdi süre bitti ve tam 6 aydr falan olmuyor
Bu yorumları görünce çok mutlu oluyorum inşallah dediğiniz gibi çıkar yşne her şey allahtan hayırlısı olsun bakalımBenim arkadaşım 11 ile öğrendi 2 ay sonra doğuruyor :) gönlünü ferah tut duayı eksik etmeeee
Hayirli olsunArkadaşlar adetime 6 gün kala kasık ağrısından dolayı kan testi verdim 12 çıktı umarım hamileyimdir artar mı değer
Benim sağ ve sol kasığımda ağrı vardı ve de gün içinde sürekli uyuyodum başka pekte bi belirtim yoktu en belirgin olan kasıklarım dıHayirli olsunbelirtilerin neler?
Tamam tesekur ederim, insallah guzel ilerler hamileliginBenim sağ ve sol kasığımda ağrı vardı ve de gün içinde sürekli uyuyodum başka pekte bi belirtim yoktu en belirgin olan kasıklarım dı