Bugün kadın doğuma gideceğim gebelik testlerim pozitif çıktıtek değere bakıp söylenemez ki. muayeneye gitmeniz gerekiyor
tamam gebelik var zaten. doktor da gebeliğin durumu hakkında bilgi verir.Bugün kadın doğuma gideceğim gebelik testlerim pozitif çıktı
Merhaba doktor kese oluşmadığını söyledi yarın alttan muayene için gelmemi istedi ne yapayım kızlar sizce daha çok erken değil mitamam gebelik var zaten. doktor da gebeliğin durumu hakkında bilgi verir.
Bu değerde kesenin gözükmesi gerekirdi ama bazen belli olmuyor ultrasonda görmüyor alttan bakınca görüyor ya da dış gebelik ise de gel alttan bakalım demiştir kese göremeyince umarım öyle birşey değildir inşallah gözükürMerhaba doktor kese oluşmadığını söyledi yarın alttan muayene için gelmemi istedi ne yapayım kızlar sizce daha çok erken değil mi
Bu değerde kesenin gözükmesi gerekirdi ama bazen belli olmuyor ultrasonda görmüyor alttan bakınca görüyor ya da dış gebelik ise de gel alttan bakalım demiştir kese göremeyince umarım öyle birşey değildir i
biraz daha bekleyin isterseniz. ben regl gecikmesinin onumcu günü gitmistim ve karından görünmüstü kese. bir de muayene olurken idrara sıkışık mıydınız?Merhaba doktor kese oluşmadığını söyledi yarın alttan muayene için gelmemi istedi ne yapayım kızlar sizce daha çok erken değil mi
biraz daha bekleyin isterseniz. ben regl gecikmesinin onumcu günü gitmistim ve karından görünmüstü kese. bir de muayene olurken idrara sıkışık mıydınız?
Evetbiraz daha bekleyin isterseniz. ben regl gecikmesinin onumcu günü gitmistim ve karından görünmüstü kese. bir de muayene olurken idrara sıkışık mıydınız?