Devlet hastaneleri için de bu geçerli mi ? Vajinal muayeneden korkuyorum. Cuma günü beta 853 çıktı bugün tam 5+0 ne zaman gitsem görürüm3000 olunca vajinal gözüküyor. 5000 olunca karından gözükür
Farketmiyor devlet veya özel boşuna gitmiş olursun 3 4 gün daha bekle en azından. Ben tam 4 haftalıkken 748 ile öğrenmiştim. 3000 olunca gel dedi. Senin geç döllenme olabilir. Güne göre değil değerine göre gitmen gerekir.Devlet hastaneleri için de bu geçerli mi ? Vajinal muayeneden korkuyorum. Cuma günü beta 853 çıktı bugün tam 5+0 ne zaman gitsem görürüm
Başka kan vereyim miFarketmiyor devlet veya özel boşuna gitmiş olursun 3 4 gün daha bekle en azından. Ben tam 4 haftalıkken 748 ile öğrenmiştim. 3000 olunca gel dedi. Senin geç döllenme olabilir. Güne göre değil değerine göre gitmen gerekir.
Sizin beta çok yüksekmiş zaten . 2 kat arttığını varsayarsak yarın benim 3500 falan olurMerhaba benim yaklaşık 5000'lerdeydi keseyi gördük 4.5 haftalıktı.
Canım kaçırmışım sen cuma test vermişsin zaten bugün 3000 veya 4000 lerde olabilir. Aslında şuan vajinal kesin belki karındanda gözükürBaşka kan vereyim mi
Vajinal muayeneden çok korkuyorumCanım kaçırmışım sen cuma test vermişsin zaten bugün 3000 veya 4000 lerde olabilir. Aslında şuan vajinal kesin belki karındanda gözükür
Hayatım ben nasıl korkuyordum bir bilsenVajinal muayeneden çok korkuyorum2 yıldan sonra oldu gebeliğim. Sürekli korkuyorum , dış gebelik mi boş gebelik mi kimyasal mi diye yarın gitsem görürler mi yani
Ayyy sağlıkla gelsin bebeğinnnnHayatım ben nasıl korkuyordum bir bilsenağlayarak gidiyordum muayenelere. Benim 4 sene sonra oldu 4 sene doktorumla hep üstten baksın diye pazarlık yaptım. Canım doktorum kabul etti ama pazarlığımızda şu vardı. Hamile olduğumu öğrenince ilk vajinal bakıcam dedi. Yoksa düşük tehliken var mı rahim kalınlığın uygun mu anlayamam yanlış tedavi olur dedi bende kabul ettim. Hamile olduğumu öğrenince 3000 betaya kadar bekledik alttan muayeneyi dişimi sıka sıka oldum. Sen o güzel keseyi görde bak bakim canın yanıyor mu veya utanıyor musun. seni bir tek ben anlarım bu konuda ben neler yaptırdım hsg falan. Hepsinde ömrümden ömür gitti. Ama canım o keseye o heyecana değdi
Artışları mükemmelll ötesiAyyy sağlıkla gelsin bebeğinnnndamdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış. O zaman bilirsin sen
11 Aralık 78
13 Aralık 292
15 Aralık 853 beta hcg
Artışları falan iyi değil misaglıklıdır inşallah
Ayyy inşallah rabbim tekrar nasip etsin o duyguyuArtışları mükemmelll ötesişimdi önce keseyi göreceksin şanslıysan kalp atışınıda duyarsın. Eğer duymazsan dert etme çünkü erken. Max 2 haftaya kalp atışını dinleyeceksin. Sonra her şey yolundaysa hamileliğinin keyfini çıkaracaksın. Bende bekliyorum bu ay cumartesi kan testi vermem lazım. Ama ne zaman geçiyor ne bir belirti oluşuyor. Kafayı yemek üzereyim az kaldı. Benim ilkinin kalbi durdu. Kürtajdan sonra 6 ay ben denemedim. Şimdi 2 aydır deniyoruz. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Hayırlısıyla benimde beta değerlerime sen yorum yaparsın artık. Allah yolumuzu hayırla aydınlatsın
Merhaba benimde adet gecikmemin 2. Günü 751 3000lerde mi görünüyorFarketmiyor devlet veya özel boşuna gitmiş olursun 3 4 gün daha bekle en azından. Ben tam 4 haftalıkken 748 ile öğrenmiştim. 3000 olunca gel dedi. Senin geç döllenme olabilir. Güne göre değil değerine göre gitmen gerekir.
Keseyi 800 lerde görebilirler miArtışları mükemmelll ötesişimdi önce keseyi göreceksin şanslıysan kalp atışınıda duyarsın. Eğer duymazsan dert etme çünkü erken. Max 2 haftaya kalp atışını dinleyeceksin. Sonra her şey yolundaysa hamileliğinin keyfini çıkaracaksın. Bende bekliyorum bu ay cumartesi kan testi vermem lazım. Ama ne zaman geçiyor ne bir belirti oluşuyor. Kafayı yemek üzereyim az kaldı. Benim ilkinin kalbi durdu. Kürtajdan sonra 6 ay ben denemedim. Şimdi 2 aydır deniyoruz. Bu ay çatlatma iğnesi oldum. Hayırlısıyla benimde beta değerlerime sen yorum yaparsın artık. Allah yolumuzu hayırla aydınlatsın
Hayır malesef 2000 leri bekle yani 3 4 gün falan sabretmen lazımKeseyi 800 lerde görebilirler mi