Beta hcg

lilamucize

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
187
57
Kan değeri 0.1 olup sonradan pozitife dönen var mı 5 gün sonra kadar mesela. 5 gün önce gecikmeden şüphe edip kan verdim bugün de evde test vardı hala olmayınca ilk idrar ile yaptım doğru olabilir mi? Çizgi 5 dk sonra oluştu

Eklentiler

• IMG_2171.jpeg
    IMG_2171.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 43
Kan değeri 0.1 olup sonradan pozitife dönen var mı 5 gün sonra kadar mesela. 5 gün önce gecikmeden şüphe edip kan verdim bugün de evde test vardı hala olmayınca ilk idrar ile yaptım doğru olabilir mi? Çizgi 5 dk sonra oluştu
Artı med testi değil mi bu canım ? O teste hiç güvenmiyorum bu aralar çok yanlış sonuç veriyor bence gecikmende var bi kan testi daha verebilirsen daha iyi olur

Erken dönemde kan verdiğin icin varsa bile cikmayabilir regli ne kadar gecti ona göre Başka test ile tekrarla kan verme sansin varsa kan ver

Gebeligimi ogrendigim zaman 1 gun once kanda 0.1di ertesi gun 22 ile ogrenmistim

X