Beta HCG

baharrrr_28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
2
0
23
Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olucak ( 28 Kasım 30.70 ) ( 29 kasımda 40.5 ) ( 30 kasımda 49.06 )ve ( 04 aralıkta ise 90.08) değerlerim nasıl sizce geç döllenme olduğunu düşünüyorum ama korkuyorum da bilemedim

En son 4gün sonra vermişsin degıl mı onu dogru anladıysam inşallah oyle yorum yapıcam 200cıvarı cıkması gerektı eger dogru yazdıysam ıkı katı artması lazım 30da yapmıssın en son 49baza alıyorum 4günun artısı 200olması lazım o rakamlar arası

İnşallah kötu birsey değildir doktora sordun mu peki

Geç döllenme değil de bana kimyasal gibi geldi ama bilemedim tabii
Bana da oyle geldi gec döllenme olsa bile kan da cıkmıs ztn kanda cıktıkdan sonra artısı önemli 2kat artmamıs 200olması lazımdı inşallah olmaz yinede Allahtan umut kesılmez diyelım farklı hastanede vermişşe belkı farkı ondan olur mu onu bılemedım umarım güzel haberler olur

Evet diğer artışlar da yavaş dış gebeliği araştırmıştım bir ara onda da mı böyleydi tam hatırlamıyorum inşallah o değildir o çok sorunlu bir şey belki kimyasalı yakalamıştır.

Geç döllenme değil de bana kimyasal gibi geldi ama bilemedim tabii
Bana da oyle geldi gec döllenme olsa bile kan da cıkmıs ztn kanda cıktıkdan sonra artısı önemli 2kat artmamıs 200olması lazımdı inşallah olmaz yinede Allahtan umut kesılmez diyelım farklı hastanede vermişşe belkı farkı ondan olur mu onu bılemedım umarım güzel haberler olur
Evet diğer artışlar da yavaş dış gebeliği araştırmıştım bir ara onda da mı böyleydi tam hatırlamıyorum inşallah o değildir o çok sorunlu bir şey belki kimyasalı yakalamıştır.
O daha kotu evet kımyasal olması daha ıyı olur Allah yaşatmasın ya her ikisde zor tabı ama dıgerınde olmayan gebelik oldugu ıcın onu atlatmak daha kolay dış gebelikte sanırım inip cıkıyor yükselısı cok oluyor mu tam bilmıyorum ama dış gebelik değildir inşallah ya Allah kimseye yaşatmasın

Hep aynı yerde mi verdiniz birde aynı saatlerde . Farklı yerlerde sonuçlarda değişir

28 Kasımda sağlık ocağında verdim 29 30 ve 4 de hastade verdim bugün de kadın doğuma gidicem inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…