İki günde ıkı kat artar kuzu bu norml degıl ya umarım bunu yaşayanlar yazar bende 30ile ogrnedım iki gün sonra 80di oyle oyle ıkı kat artar ama bilemedımDün kan testi verdim beta hcg 34.44 çıktı bu gün tekrar verdim 1050 çıktı bu artış normal mi
Ay evet olabr belkı de ıkızFazla artislar genelde ikiz olur diye biliyorum
Kesenin 3 binleri geçmesi gerek diye biliyorumAy evet olabr belkı de ıkızben de sasırdım aklıma gelmemıstı bu bende merak ettım insallah doktora gider kesene görunur mu acaba
Ayni yerde mi verdin kanıDün kan testi verdim beta hcg 34.44 çıktı bu gün tekrar verdim 1050 çıktı bu artış normal mi
Ya ben de sanıyorum ki binle 2000 arası falan görünuyor O zaman beklemem lazım teşekkür ederim cevabın içinKesenin 3 binleri geçmesi gerek diye biliyorum
Ben de ikiz olabileceğini düşündüm ama doktora gidip ultrasonds netlestirirsinizDün kan testi verdim beta hcg 34.44 çıktı bu gün tekrar verdim 1050 çıktı bu artış normal mi
Evet ama özelde verdim birini normalden birini acil kismindan verdimAyni yerde mi verdin kanı
İnşallah normal artış degil diyorlar ama doktora gitmedim daha inşallah normaldirBen de ikiz olabileceğini düşündüm ama doktora gidip ultrasonds netlestirirsinizhayırlı olsun, güzel bir hamilelik olur inşallah
Son regl tarihinizin ilk gününden hesaplayarak 6. Hafta içinde giderseniz keseyi daha net görürsünüz soru işareti kalmaz aklınızda bazen burda okuduklarima göre farklı hastanelerde verilen kan testlerinde farklı sonuçlar çıkıyorİnşallah normal artış degil diyorlar ama doktora gitmedim daha inşallah normaldir