4 haftalik icin ideal. Sat neydi?Kızlar kanda beta hcg 102 çıktı acilde baktırdım daha yeni arkadaşım düşük bir değer olduğunu ve düşebileceğini söyledi ne düşünüyorsunuz??
19 eylül4 haftalik icin ideal. Sat neydi?
Gec dollenme olabilir, degere gore 4 haftalik gozukuyor. Henuz cok dusuk bi deger oldugu icin ilerleyisinden emin olmak adina 2 gun sonra tekrar baktirin, minimum %60 artis isteniyor ve genelde 2 kata yakin artis goruluyor. Bu sekildeyse sorun yoktur.19 eylül
Öyle yapayım teşekkür ederim korktum açıkçasıGec dollenme olabilir, degere gore 4 haftalik gozukuyor. Henuz cok dusuk bi deger oldugu icin ilerleyisinden emin olmak adina 2 gun sonra tekrar baktirin, minimum %60 artis isteniyor ve genelde 2 kata yakin artis goruluyor. Bu sekildeyse sorun yoktur.
Teşekkür ederimÖnemli olan artışı ben 11le öğrenmiştim düzenli artarsa sorun yok milletin lafını ciddiye almayın ağzı olan konuşuyor
Değil tabi ikinciye hamile olunca bi düşündürdüArkadaşınız doktor mu boş boş konuşmuş
Merhaba son durumunuz nedir acabaDeğil tabi ikinciye hamile olunca bi düşündürdü
Merhaba 25 Ekim-102 ve 31 Ekim 884 çıktı betalar henüz küçüktür muhtemelen göremeyiz salı tekrar bakalım dedi doktor salıyı bekliyorumMerhaba son durumunuz nedir acaba