Beta hcg

demirdamla35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
107
16
25
Daha önce konu açmıştım bununla ilgili erkek arkadaşımın elime boşaldığı gün adet olmuştum.Adetimin son günü yani 11 gün önce erkek arkadaşımın tekrar elime boşalması sonrasında endişe etmeye başladım. Çünkü yaklaşık bir haftadır kasıklarımda göğsümde belimde ve başımda ağrı hissediyorum. Bundan dolayı bugün yani 11 gün sonra kan testi verdim negatif değeri 1.20 çıktı artık bir şey olmaz dimi

Daha önce konu açmıştım bununla ilgili erkek arkadaşımın elime boşaldığı gün adet olmuştum.Adetimin son günü yani 11 gün önce erkek arkadaşımın tekrar elime boşalması sonrasında endişe etmeye başladım. Çünkü yaklaşık bir haftadır kasıklarımda göğsümde belimde ve başımda ağrı hissediyorum. Bundan dolayı bugün yani 11 gün sonra kan testi verdim negatif değeri 1.20 çıktı artık bir şey olmaz dimi
Elin hamile. 9 ay sonra bir parmak daha doğacak🙄

Konu sahibi dahil böyle evlenmeden ilişkiyi normal hâle getirmek bana çok çok absürt geliyor!
Elinize boşalınca hamile olmuş olsaydiniz burada korunma yönetimi (yöntemlerinde bu durumda vardır belki) bu şekilde olan evli herkes hamile kalırdı.....
Tövbe estağfurullah ya

Konu sahibi dahil böyle evlenmeden ilişkiyi normal hâle getirmek bana çok çok absürt geliyor!
Elinize boşalınca hamile olmuş olsaydiniz burada korunma yönetimi (yöntemlerinde bu durumda vardır belki) bu şekilde olan evli herkes hamile kalırdı.....
Tövbe estağfurullah ya
Haklısınız olmamalı evlenmeden cinsel birlikteliğim olmadı. Dediğiniz gibi öyle olurdu ama insan başına gelince pek mantıklı düşünmüyor

Haklısınız olmamalı evlenmeden cinsel birlikteliğim olmadı. Dediğiniz gibi öyle olurdu ama insan başına gelince pek mantıklı düşünmüyor
O zaman böyle endişelere kapılmamak için daha mantıklı adımlar atabilirsin diye düşünüyorum.
Kendine stres yaptığın için gecikme yaşamışsin başka açıklaması yok.
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede adet olur içini rahatlatirsin

O zaman böyle endişelere kapılmamak için daha mantıklı adımlar atabilirsin diye düşünüyorum.
Kendine stres yaptığın için gecikme yaşamışsin başka açıklaması yok.
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede adet olur içini rahatlatirsin
Evet çok büyük stres yaşadım bir daha asla olmaz. Gecikme yaşamadım zaten daha regl günüme 15 gün var, ben bu olaydan 11 gün sonra kan testi verdim. Reglimin son günü olmuştu

Ben sana test yapma demedim mi 😂

canım benimm bana çok destek oldun çok teşekkür ederim. İnşallah hayatta her şey her zaman dilediğin gibi olur ♥️🥰
Yaaaa çokkk teşekkür ederim hiç kimseyi yargılamadan önce kendime dönüp bakıyorum hiç kimse mukemmel değildir ve kimse kimsenin hayatını sorgulama hakkına sahip değildir bunu yapmaya çalışanlara yumuşak olma hayatında hep başarılı ol iyi günler ❤️

Yaaaa çokkk teşekkür ederim hiç kimseyi yargılamadan önce kendime dönüp bakıyorum hiç kimse mukemmel değildir ve kimse kimsenin hayatını sorgulama hakkına sahip değildir bunu yapmaya çalışanlara yumuşak olma hayatında hep başarılı ol iyi günler ❤️
Çok sağol canım benimm o kadar haklısın ki insanlar çok seviyor birilerinin sorunları ve travmalarını eleştirmeyi dalga geçmeyi :) umarım kendileri yaşamaz

canım merhaba yorumları okudum cahil insan kaynıyor evlenmeden birlikte olabilirsin bu senin özel hayatın sadece korunman yeterli ayrıca eline boşaldıktan sonra elinini vajinana götürsen bile gebe kalma ihtimalin çok düşük çünkü spermlerin havayla temastan sonra canlı kalma süresi düşüktür o yüzden için ferah olsun 🩷kimsenin yargılamasına da izin verme bu senin hayatın sürtünme yoluyla vs de hamile kalman çok düşük bir olasılıktır (tabi yapmayın bunu yine de:KK70:)
ve sonuç olarak test de vermişsin gebe değilsin asla rahat bir uyku çekebilirsin hiç korkma 🥰

X