Beta hcg

canoski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
70
16
28
İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ?

Olabilir kuzum normaldir. İlerleyen zamanlarda oladabilir olmayadabilir. Bu bir problem değil. Belirtisi var diye daha iyi/ sağlıklı gebelik, belirti yok diye daha kötü/ sağlıksız gebelik diye bir durum yok yani. İnsallah butun süreci böyle atlatırsın

Amin inşallah canım benim o zaman kuşkulanmamı gerektirecek bir durum yok doktorum gayetvnormal ilerlemesi de bar dedi keseyi bunhafta görebiliriz inşallah

Amin inşallah canım benim o zaman kuşkulanmamı gerektirecek bir durum yok doktorum gayetvnormal ilerlemesi de bar dedi keseyi bunhafta görebiliriz inşallah
Yok yok kuzum için rahat olsun. Bin maşallah çok şükür kuzum. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Hayırlı olsun sizlere de

İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ?
2 beta ölçümleriniz arasında kaç gün var? Hamilelik belirtisi şart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…