• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

canoski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
71
17
3
28
İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ?

Olabilir kuzum normaldir. İlerleyen zamanlarda oladabilir olmayadabilir. Bu bir problem değil. Belirtisi var diye daha iyi/ sağlıklı gebelik, belirti yok diye daha kötü/ sağlıksız gebelik diye bir durum yok yani. İnsallah butun süreci böyle atlatırsın ☺️

Olabilir kuzum normaldir. İlerleyen zamanlarda oladabilir olmayadabilir. Bu bir problem değil. Belirtisi var diye daha iyi/ sağlıklı gebelik, belirti yok diye daha kötü/ sağlıksız gebelik diye bir durum yok yani. İnsallah butun süreci böyle atlatırsın saglıll
Amin inşallah canım benim 🫶🏻 o zaman kuşkulanmamı gerektirecek bir durum yok doktorum gayetvnormal ilerlemesi de bar dedi keseyi bunhafta görebiliriz inşallah 🙏

Amin inşallah canım benim 🫶🏻 o zaman kuşkulanmamı gerektirecek bir durum yok doktorum gayetvnormal ilerlemesi de bar dedi keseyi bunhafta görebiliriz inşallah 🙏
Yok yok kuzum için rahat olsun. Bin maşallah çok şükür kuzum. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Hayırlı olsun sizlere de 🌸

İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ?
2 beta ölçümleriniz arasında kaç gün var? Hamilelik belirtisi şart değil.

Back
X