Beta HCG

Benimde 2 gün gecikmeyle 51.75 çıkmıştı şuan 5+4 haftaligim yarın kontrole gidicem ilk defa bakalım hayirlisi

Benimde 2 gün gecikmeyle 51.75 çıkmıştı şuan 5+4 haftaligim yarın kontrole gidicem ilk defa bakalım hayirlisi
Bi şey sormak istiyorum benim adetim geçiyor 1 gün ve gebelik testim negatif, sizin geç döllenme mi olmuş iki gün gecikmeyle 51 çıkmış ya

Bi şey sormak istiyorum benim adetim geçiyor 1 gün ve gebelik testim negatif, sizin geç döllenme mi olmuş iki gün gecikmeyle 51 çıkmış ya
Bilmiyorum canım bu akşam kontrolüm var doktor ne diyecek yazarım erken gebelik testi yapmıştım ben onda çıktı kaset test adet bitiminde yaptık o da pozitif cikmisti

Canım kontrole gitmeden kan vermiştim betam düşmüş ensin 417diydi bugün 270 e düşmüş doktorum yüksek olasılıkla kimyasal dedi ama dış gebelik riskine karşı beta kontrolü yapalım dedi sanırım düşecek

Ben de kimyasal gebelik geçirdim maalesef ama betam seninki kadar fazla değildi hakkında hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…