Beta hcg

merve9327

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
19
3
24
Hamile olduğunu öğrendim 5 gün içnde kürtaj oldum ve hala unutamıyorum kese görmeden beta hCG 720 ken kürtaj yaptılar dava açsam kazanır mıyım

Nasıl yani zorla mı oldu? Haberiniz yok muydu? Biraz daha açar mısınız konuyu?
Hyr beta hcg artısı yüzünden kürtaj yaptı ve ben kese görünmeden kürtaj olunmadıgını bıle bılmıyordum özel hasta neydi sözde en iyi Dr du her yerde afişi var muane bile etmedi ameliyat olman gerek dedi bende bilemedim kabul ettim ve atlatamıyorum

Bazen kese oluşmuyor görünmüyor beta hcg artışınız nasıldı

Peki ne diyerek kürtaj önerdi? Boş gebelik dediyse beklemesi gerekirdi tabii. Kimyasal gebelikte artış olmuyor, dış gebelikte anormal artış oluyor ama boş gebelikte kese görülene kadar normal gebelik gibi artış oluyor diye biliyorum. Bunları yaşayanlar daha iyi bilgilendirir gerçi. Geçmiş olsun umarım doktor hatası değildir.

Zaten kurtaj normalde bile 5 haftadan once kese gorunmeden yapilmiyor o ne sacmalik cocuk olusmadan cekip almislar resmen hemen dava etmelisin yazik gunah ya

Canım çok geçmiş olsun benimde geçen yıl dengesiz bir beta artışım vardı bir düştü bir arttı betam 180 çıktı muayenede kese gözükmedi Dr bu değerlere göre kürtaj olman gerekli dedi bende kese gözükmüyorsa neyi kürtaj edecek diye düşündüm hatta başka bir Dr ile irtibata geçip sormuştum bu değerdeyken kürtaj olunmaz demişti bende kürtaj olmayıp 2 günde bir kan vermeyi tercih ettim 180 çıkan değerim 2 gün sonra 550 bir iki gün sonra 2180 çıkmıştı özelde dra gittim rahim içinde kese gözüktü ama ertesi gün kanamam oldu kese aşağıya inmişti yatış yapıldı beta ogün 2890 a çıkmıştı ertesi gün 2300 e düşünce mecbur kürtaj olmuştum. Artık olmuşla ölmüşe çare yok ama aklınızda bulunsun başka bir doktora gözükmeden karar vermeyin. Tekrardan Çok geçmiş olsun

Boş veya saglıksız dedi küretaj yapmam gerek dedi bana dediği kalbi agrıyan hastayı kalbini açmazsam nasıl tedavi edebilirim dedi dr

Boş veya saglıksız dedi küretaj yapmam gerek dedi bana dediği kalbi agrıyan hastayı kalbini açmazsam nasıl tedavi edebilirim dedi dr
Öyleyse dava edin enabız sonuçlarınızı da delil olarak gösterin. Kalp malp ne saçmalamış o doktor.biraz daha beklemeliydi 8. Haftaya kadar beklenir kese kalp atışı için.

219 ile öğrendim daha adetim 3 gecmıstı sonra 505 oldu sonra 710 oldu sonra 720 oldu
Sağlıklı bir gebelik değilmiş maalesef 710dan 720ye değil en az % 66 yükselmesi gerekirdi 710la 720 olan değer arasında kaç gün var ? 2 günde iki katına çıkması gerekir sağlıklı gebelikte en az %66 civarı yükselmesi gerekirdi boşuna stres yapmayın eğer değerler arasında en az 2 gün varsa sağlıklı bir gebelik değilmiş maalesef

219 ile öğrendim daha adetim 3 gecmıstı sonra 505 oldu sonra 710 oldu sonra 720 oldu
Benim değerlerim 91,78,82,102,180,512,2115 bunlar iki günde bir şekilde oldu ama dediğim gibi düşükle sonuçlandı. İşlem yaptırmadan önce onam formu alırlar onu imzaladığınız için hiçbiriyle elde edemezsiniz. Sıkmayın canınızı bu kötü yaşantılar bizler için acıda olsa hep tecrübe oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…