Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç kısmında yazıyorsa negatif canimBeta hcg 0.0 çıktı acaba saha sonuç çıkmadığı için mi böyle gözüküyor yoksa normal olan sonuç bu mu biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz kızlar
Regl döneminiz gecti mi yoksa erken mi yaptiniz testiBeta hcg 0.0 çıktı acaba saha sonuç çıkmadığı için mi böyle gözüküyor yoksa normal olan sonuç bu mu biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz kızlar
Orda yazıyor canım ama araştırdığıma göre 0.0 diye bi sonuç olmuyormuş sanırım henüz çıkmadığı için öyle yazılıyormuş herhaldeSonuç kısmında yazıyorsa negatif canim
Canım benim yaşadığım olay bı tık farklıRegl döneminiz gecti mi yoksa erken mi yaptiniz testi
Sonuç çıkmasa 0 diye de yazmaz. O sizin sonucunuzOrda yazıyor canım ama araştırdığıma göre 0.0 diye bi sonuç olmuyormuş sanırım henüz çıkmadığı için öyle yazılıyormuş herhalde
Ama sistemde yani e nabızda normal dışı sonuç olarak gözüküyorSonuç çıkmasa 0 diye de yazmaz. O sizin sonucunuz
Fotoğrafını paylaşır mısınızAma sistemde yani e nabızda normal dışı sonuç olarak gözüküyor
Fotoğrafını paylaşır mısınız
Evet canım da 0.0 da normal değil zaten referans dışı gözüküyorE nabızda beta hcg sonuç yazıyorsa çıkmıştır. 0 negatif anlamına geliyor maalesef.
Bazı hastanelerde o şekilde görünüyor olabilir.Evet canım da 0.0 da normal değil zaten referans dışı gözüküyor
Hiç sanmıyorum zaten 0.0 diye bi değer bile yokBazı hastanelerde o şekilde görünüyor olabilir.
Kan testi negatif gelmiş ama biliyorsunuz değil mi? Eğer yanlış çıktığını düşünüyorsanız hastaneyi arayın sorun olmadıHiç sanmıyorum zaten 0.0 diye bi değer bile yok
Negatif olduğunu biliyorum da doktorum 0.5 arası değere negatif dedi 0.0 görünce bi garip geldi normalde bile en düşük değer 0.1 diye geçiyor zaten doktorumla salı günü görüşeceğim o zaman emin olurum artıkKan testi negatif gelmiş ama biliyorsunuz değil mi? Eğer yanlış çıktığını düşünüyorsanız hastaneyi arayın sorun olmadı
Benim sağlık ocağında verdiğim geçen ay ki kan sonucum 0.00 di nornal yani kafana takmaNegatif olduğunu biliyorum da doktorum 0.5 arası değere negatif dedi 0.0 görünce bi garip geldi normalde bile en düşük değer 0.1 diye geçiyor zaten doktorumla salı günü görüşeceğim o zaman emin olurum artık