- Emoji Skoru
- 367
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Cukurova78
-
Aynn bnde 139la öğrendim 115 e düştü bugün yine yaptırdım sıfırlamayı bekliyorum ne zor bir durum2 kere geçirdim. Biri 17 ile başlayıp 34 oldu sonra düştü, diğeri 138 le öğrendim sonra hemen ertesi gün gece kanama oldu 90a düştü sonra yavaş yavaş düştü
Evet çok zor Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun. Ama benim 138le öğrendiğim kimyasaldan sonra hemen gebelik oldu. İnşallah sizin de öyle olur.Aynn bnde 139la öğrendim 115 e düştü bugün yine yaptırdım sıfırlamayı bekliyorum ne zor bir durum
12 ile öğrendim 2 gün sonra kanamam başladı maalesefMerhaba kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar betanız kaçtı?
Bende 17 cok agrım var12 ile öğrendim 2 gün sonra kanamam başladı maalesef
Ağrı kanama olmadığı sürece önemli değil diyolar. İnşallah düzenli artışınız olurBende 17 cok agrım var
17nin üstünden 4 gün geçti kan verdim sonucu bekliyorum regl sancım var hiç ümidim kalmadı bu kadar düşük ögrenip artan var mı acaba15 le öğrendim iki gün sonra 16 olmuştu ve kanamam başladı zaten. Ama hiç ağrı sızı olmadı. Şükür
Çok geçmiş olsunAynn bnde 139la öğrendim 115 e düştü bugün yine yaptırdım sıfırlamayı bekliyorum ne zor bir durum
Korunmada mı yani tekrar denimmi ara veemedenEvet çok zor Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun. Ama benim 138le öğrendiğim kimyasaldan sonra hemen gebelik oldu. İnşallah sizin de öyle olur.
Maalesef düşüyor ise buna müdahale bile yok kendin düşür ne zor birsey17nin üstünden 4 gün geçti kan verdim sonucu bekliyorum regl sancım var hiç ümidim kalmadı bu kadar düşük ögrenip artan var mı acabaçok geçmiş olsun sizede
Maalesef düşüyor ise buna müdahale bile yok kendin düşür ne z17nin üstünden 4 gün geçti kan verdim sonucu bekliyorum regl sancım var hiç ümidim kalmadı bu kadar düşük ögrenip artan var mı acabaçok geçmiş olsun sizede
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?