Beta hcg

Cukurova78

B🌸
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
367
Puanlar
53
Merhaba kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar betanız kaçtı?

Sayısı herkeste aynı olmayabilir, 2 günde bir takip ettiğinizde artış yeterli olmayıp sonra düşüş oluyosa kimyasal olur

2 kere geçirdim. Biri 17 ile başlayıp 34 oldu sonra düştü, diğeri 138 le öğrendim sonra hemen ertesi gün gece kanama oldu 90a düştü sonra yavaş yavaş düştü

2 kere geçirdim. Biri 17 ile başlayıp 34 oldu sonra düştü, diğeri 138 le öğrendim sonra hemen ertesi gün gece kanama oldu 90a düştü sonra yavaş yavaş düştü
Aynn bnde 139la öğrendim 115 e düştü bugün yine yaptırdım sıfırlamayı bekliyorum ne zor bir durum

Aynn bnde 139la öğrendim 115 e düştü bugün yine yaptırdım sıfırlamayı bekliyorum ne zor bir durum
Evet çok zor Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun. Ama benim 138le öğrendiğim kimyasaldan sonra hemen gebelik oldu. İnşallah sizin de öyle olur.

15 le öğrendim iki gün sonra 16 olmuştu ve kanamam başladı zaten. Ama hiç ağrı sızı olmadı. Şükür

15 le öğrendim iki gün sonra 16 olmuştu ve kanamam başladı zaten. Ama hiç ağrı sızı olmadı. Şükür
17nin üstünden 4 gün geçti kan verdim sonucu bekliyorum regl sancım var hiç ümidim kalmadı bu kadar düşük ögrenip artan var mı acaba çok geçmiş olsun sizede

17nin üstünden 4 gün geçti kan verdim sonucu bekliyorum regl sancım var hiç ümidim kalmadı bu kadar düşük ögrenip artan var mı acaba çok geçmiş olsun sizede
Maalesef düşüyor ise buna müdahale bile yok kendin düşür ne zor birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…