çok güzel artmış adetiniz kaç gün gecikti kiKızlar 24 Mayıs beta hcg 22 çıktı 27 mayısta 115 çok mu yüksek kızlar ya bilgisi olan
Bende pcos var açıkçası adet tarihim belli olmuyo ama benimki geç döllenme olduçok güzel artmış adetiniz kaç gün gecikti ki
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel gözüküyor artışBende pcos var açıkçası adet tarihim belli olmuyo ama benimki geç döllenme oldu
Teşekkür ederim amin inşallahrabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel gözüküyor artış
Teşekkür ederim amin inşallah
Negatif sonucunuzKızlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi test sonucuma
Tekrar test vermem gerekir miNegatif sonucunuz
Gecikti mi adetinizTekrar test vermem gerekir mi
Hayır ama tamda gelmediGecikti mi adetiniz
Yani şüpheniz varsa gecikmenin ilerleyen günlerinde verebilirsiniz tekrarHayır ama tamda gelmedi
Anladım tşk lerYani şüpheniz varsa gecikmenin ilerleyen günlerinde verebilirsiniz tekrar
Yani şüpheniz varsa gecikmenin ilerleyen günlerinde verebilirsiniz tekrar
Aynı sorunu bende yaşıyorum güzel artmış benim salı günü 130 du bugün bir an da 420 ye fırladı artması daha iyiBende pcos var açıkçası adet tarihim belli olmuyo ama benimki geç döllenme oldu
Adetin kaçıncı günü yumurtlama gördüğünü biliyor musun pekiAynı sorunu bende yaşıyorum güzel artmış benim salı günü 130 du bugün bir an da 420 ye fırladı artması daha iyi
Ben yumurtlama takibi yapmadım,2 ay yaptım yumurtlama pozitif çıkması pcostan dolayı bende bıraktım sonraAdetin kaçıncı günü yumurtlama gördüğünü biliyor musun peki
Doktor mi söyledi geç döllenme olduğunuBen yumurtlama takibi yapmadım,2 ay yaptım yumurtlama pozitif çıkması pcostan dolayı bende bıraktım sonra
Evet acil kadın doğumDoktor mi söyledi geç döllenme olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?