Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim değer normal miHaftasını son adet tarihinize göre hesaplıyorlar hcg'ye göre değil. Hayırlı olsun![]()
Son adet tarihiniz nedir?Teşekkür ederim değer normal mi
28 martSon adet tarihiniz nedir?
Evet normal görünüyor 7.haftada falansınız yanlış hesaplamasıysam kalp atışını da duyarsınız salı günü inşallah28 mart
Kızlar merhaba 14 Nisan adet oldum 7 mayısta kan verdim 2.48 çıktı kasık ağrılarım halsizliğim var bu değer yükselir mi gelecek adetim haftaya Salı günü gösteriyor sizce yükselir mi birde nezle oldum çarşamba günü bir kaç yerde gebeliği öğrenmeden önce nezle olan kadınlarda oluyormuş öyle okudum gerçekliği nedir bileniniz var mı yumurtlama takip etmedim ama uygulama pik günler 27 28 29 Nisan gösteriyordu ve değerlendirdim kanı erken mi verdim sizceMerhaba hanımlar daha yeni hamile olduğumu öğrendim beta hcg 3476 çıktı hastaneye Salı günü gidicem sizce bu değer normal mi tahmini kaç haftalık oluyor
Yükselebilir, gebelikte bağışıklık düştüğü için hastalıklar olabiliyor evetKızlar merhaba 14 Nisan adet oldum 7 mayısta kan verdim 2.48 çıktı kasık ağrılarım halsizliğim var bu değer yükselir mi gelecek adetim haftaya Salı günü gösteriyor sizce yükselir mi birde nezle oldum çarşamba günü bir kaç yerde gebeliği öğrenmeden önce nezle olan kadınlarda oluyormuş öyle okudum gerçekliği nedir bileniniz var mı yumurtlama takip etmedim ama uygulama pik günler 27 28 29 Nisan gösteriyordu ve değerlendirdim kanı erken mi verdim sizce
Peki Salı gününe kadar yükselmişse eğer kaç oluyor 7 mayısta 2.48 diYükselebilir, gebelikte bağışıklık düştüğü için hastalıklar olabiliyor evet
Bi anda başlıyor yükselmeye öyle düzenli ve her gün olacak bi artış olarak hesaplamayın, belki adet günü 100'ü görürsünüz belki 200'ü, belki görmezsiniz tabii ama inşallah görürsünüzPeki Salı gününe kadar yükselmişse eğer kaç oluyor 7 mayısta 2.48 di