• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Cckbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
23
2
36
30
Beta HCG iki gün önce 144 dü bugün 146 neden bu durum olmuş olabilr sonucu yarın sabah doktora gostricem

Artma olmamış canım doktorunla görüş en makul kararı o verir

Artma olmamış canım doktorunla görüş en makul kararı o verir
Evet evet artma yok ben ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım merak ettiğim kendisinden adet kanaması gibi gidcekmi nasıl olacak çünkü pembe akıntım baya yoğunlaştı doktoeada yarın sabah gidicem burada basina gelek varsa öğrenmek istedim

Evet evet artma yok ben ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamadım merak ettiğim kendisinden adet kanaması gibi gidcekmi nasıl olacak çünkü pembe akıntım baya yoğunlaştı doktoeada yarın sabah gidicem burada basina gelek varsa öğrenmek istedim
Seni üzmek istemem yanlış yönlendirmek de istemem ama benim 123 olan betam 2 gün sonra 123te tekrar kalıp sonrasında düşmüştü ve adet olmuştum.O tarz bir durum da olabilir yükselme de olabilir.

Seni üzmek istemem yanlış yönlendirmek de istemem ama benim 123 olan betam 2 gün sonra 123te tekrar kalıp sonrasında düşmüştü. O tarz bir durum da olabilir yükselme de olabilir.
Benimde zaten bugün sabahtandir pembe bir akıntım var devam ediyor bu şekilde adet kanamasina çevirip mi sizinde düşmüştü peki ? Yani kürtaja gerek kaliyormu

Benimde zaten bugün sabahtandir pembe bir akıntım var devam ediyor bu şekilde adet kanamasina çevirip mi sizinde düşmüştü peki ? Yani kürtaja gerek kaliyormu
Hayır gerek kalmadı kendiliğinden düştü çünkü kese yok bişe yok. Kanda gebelik oluyor sadece kimyasal olarak geçiyor

Hayır gerek kalmadı kendiliğinden düştü çünkü kese yok bişe yok. Kanda gebelik oluyor sadece kimyasal olarak geçiyor
Anladım çok teşekkür ederim hayırlısı böyleymiş galiba hakkında sağolun adet kanaması gibimi oluyor peki ?

Back