Aynı şeyi arkadaşımda yaşamış ona danıştım benimde öyleydi sonradan yükseldi dedi , acaba diyorum biraz daha beklesem hemen kan vermesem inanın yıpratıyor bu dönem geç döllenme olabilir mi diye de düşündüm301-500 eğer aynı saatlerde verdiyseniz iyi duruyor aslında
%66 artış olmuş zaten, 650 olması için 2 katından da fazla artması lazımaynı saatte ve aynı yere mi verdiniz testi? genelde doktorlar 2 günde bir en az %60 artış bekliyor sağlıklı gebelik için. testlere decam edin ama aynı saatte ve aynı yere verin. artış düzenli ve beklenen düzeyde olursa sıkıntı yok. aynı saatte ve aynı yere verdiyseniz testinizi en az 650lerde falan olması gerekiyordu. ama çok düşük bir artış da yok sizde
%60-66 arası yükselmesi bekleniyor sizinki de o kadar yükselmiş, bence gayet iyi. Son kan vermenizden 2 gün sonra yine verin, 800-850 civarı olması lazımYani şuna iyi mi değil mi arkadaşım bence güzel yükselmiş demişti kafam çok karıştı
Doktorlar da garantiye almak istiyor, herhalde ilk gidişlerinde aa çok iyi sözünü duyan anne adayı yoktur :) yarın 2 gün doluyorsa gidin benceNormalde yarın 13;15 de vermem gerekiyor ama vermesem mi diye düşündüm doktor öyle diyince istemsizce moralim bozuldu
Düşüğüm olduğu için böyleyim yoksa bütün kurallara uyarım 3 sene sonra gelen mucize diye çok sevinçliydim belkide o yüzden bu kadar panikliyimDoktorlar da garantiye almak istiyor, herhalde ilk gidişlerinde aa çok iyi sözünü duyan anne adayı yoktur :) yarın 2 gün doluyorsa gidin bence
Sağlıkla ilerler inşallahDüşüğüm olduğu için böyleyim yoksa bütün kurallara uyarım 3 sene sonra gelen mucize diye çok sevinçliydim belkide o yüzden bu kadar panikliyim
aa matematiğime tüküreyim%66 artış olmuş zaten, 650 olması için 2 katından da fazla artması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?