- Konu Sahibi Yadigar_10
-
İkiz olma ihtimali aile d3 genetik varsa olabilir beta hcg değeri ile öğrenen ikiz olarak çok gördüm ama doktor tek kese görmüş sağlıklı kucağına al darısı başımaMerhaba Hanımlar iki gün önce kan testi verdim adetim 3 gün gecikmiş di son adetim 19 Ocak beta HCG değerim 3691 çıktı o gün ultrasona girdim kese görüldü doktor 3 haftalık dedi beta HCG değeri yüksek mi ikiz olma ihtimali olabilir mi gerçi kese şuan tek göründü ama böyle olan varmı
Eşimin tarafında ikiz var evet ilk değerimi ebe ye söylediğimde 5 haftalıkdır dedi ama son adet tarihinde uyuşmuyordu doktorda 3 haftalık dedi ama bana çok yüksek geldi ondan sorayım dedim teşekkürler Allah size de en kısa zamanda nasip etsin insallahİkiz olma ihtimali aile d3 genetik varsa olabilir beta hcg değeri ile öğrenen ikiz olarak çok gördüm ama doktor tek kese görmüş sağlıklı kucağına al darısı başıma
Aynen 19 ocakda başladı adetim banada yüksek geldi ikiz olabilirmi dedim ama 1 tane kese gördükBenimde son adet tarihim 22 ocak beta hcg 345 çıktı 2 gün önce bugün 490 sizinki aşırı yüksek geldi bana son adet tarihiniz doğru mu
Belki yeni olduğu için görünmemişte olabilir ikiz olabilir o zaman normalAynen 19 ocakda başladı adetim banada yüksek geldi ikiz olabilirmi dedim ama 1 tane kese gördük
Merhaba canım bende dün öğrendim gebeligimi beta hcg 824 perşembe günü kan tahlili vermiştim seninki baya yüksekmiş benimkinden daha doktora gitmedim pazartesi günü gidecem İnşallah 3 ncü haftada kalp atışı duyuluyormu ki ben 6 ncı hafta diye biliyordumMerhaba Hanımlar iki gün önce kan testi verdim adetim 3 gün gecikmiş di son adetim 19 Ocak beta HCG değerim 3691 çıktı o gün ultrasona girdim kese görüldü doktor 3 haftalık dedi beta HCG değeri yüksek mi ikiz olma ihtimali olabilir mi gerçi kese şuan tek göründü ama böyle olan varmı
Kalp atışı duyulmadı sadece keseyi gördük şuan hayırlısıyla kucağınıza alırsınız insallahMerhaba canım bende dün öğrendim gebeligimi beta hcg 824 perşembe günü kan tahlili vermiştim seninki baya yüksekmiş benimkinden daha doktora gitmedim pazartesi günü gidecem İnşallah 3 ncü haftada kalp atışı duyuluyormu ki ben 6 ncı hafta diye biliyordum
Amin canım benim sen kaçıncı haftadasin şuan benim 4 yada 5 oluyor tam bilmiyorum bende pazartesi hastaneye gidecemKalp atışı duyulmadı sadece keseyi gördük şuan hayırlısıyla kucağınıza alırsınız insallah
Amin canım benim sen kaçıncı haftadasin şuan benim 4 yada 5 oluyor tam bilmiyorum bende pazartesi hastaneye gidece
Benimde şuan 4 haftalık olduAmin canım benim sen kaçıncı haftadasin şuan benim 4 yada 5 oluyor tam bilmiyorum bende pazartesi hastaneye gidecem
Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz canım ultrasyon kontrolüne gittin mi senBenimde şuan 4 haftalık oldu
Evet çarsamba günü gitdim keseyi gördü kasık ağrım çok fazla bugünde var kontrolüm saat 3 de gidicemSağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz canım ultrasyon kontrolüne gittin mi sen
Kasık ağrısı benimde çok var canım bide belim normal mi acaba doktor birşey söylemedi ağrılar içinEvet çarsamba günü gitdim keseyi gördü kasık ağrım çok fazla bugünde var kontrolüm saat 3 de gidicem
Kendime benle aynı tarih olan hamiş buldumBenimde son adet tarihim 22 ocak beta hcg 345 çıktı 2 gün önce bugün 490 sizinki aşırı yüksek geldi bana son adet tarihiniz doğru mu
Benimki dış gebelikmiş iğne vurdular düşmesi içinKendime benle aynı tarih olan hamiş buldumbenim de 22 ocakti adet tarihim bir hafta önce beta hcgm 2 den düşük negatifti yani bugün 233 çıktı bir haftada normal mi geç döllenme mi oldu anlamadım ki
Rabbim bir daha sağlıklı bir şekilde gebelik nasip etsin inşallah canımBenimki dış gebelikmiş iğne vurdular düşmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?