• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

oyku1

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
116
26
18
24
Merhaba kızlar selammm
Bugün eczaneden test aldım ve silik çıktı
Akşam acile gittim ve kan testi verdim beta hcg 32 çıktı gebemiyim anlamadım
Ve yükselir mi 😞

Merhaba kızlar selammm
Ve yükselir mi 😞
2 gün sonra tekrar kan verin daha çok yeni ☺️umarım sağlıklı bir gebelik olur🌸

Merhaba kızlar selammm
Ve yükselir mi 😞
Evet hamilesiniz iki gün sonra tekrar verin ve artışa bakın iki günde iki kat artmalı

Merhaba kızlar selammm
Ve yükselir mi 😞
Canım şuanki değerin pozitif 🥰🥰🥰 2 gün sonra ve yine 2 gün sonra aynı saat ve aynı kurumda tekrar kan vermelisin artış minimum %60 olursa sağlıklı demektir

Merhaba kızlar selammm
Ve yükselir mi 😞
Adete 3 gün kala 21 ile öğrendim, şu an 20+4 olduk bile çok şükür. Önemli olan sağlıklı artış olması. Sağlıkla artsın inşallah ☺️

Adete 3 gün kala 21 ile öğrendim, şu an 20+4 olduk bile çok şükür. Önemli olan sağlıklı artış olması. Sağlıkla artsın inşallah ☺️
Yaaa çok Şükür ben bi kimyasal geçirdim aralık ayında o yüzden korkuyorum Buda beta 32 çıkınca az dedim önceki aralık beta 55 çıkmıştı inşallah yükselir 😞🙏

Merhaba kızlar selammm
Ve yükselir mi 😞
Evet hamilesiniz 2 güne bir artış önemli bende 53 ile öğrenmiştim

Yaaa çok Şükür ben bi kimyasal geçirdim aralık ayında o yüzden korkuyorum Buda beta 32 çıkınca az dedim önceki aralık beta 55 çıkmıştı inşallah yükselir 😞🙏
Hiç önemli değil ilk sonuç. Ben adet günü de baktırdım 132 idi, kuzenim adet günü baktı 1000 i geçmişti. Birimiz doğurdu birimiz bekliyoruz 😍 önemli olan sağlıklı artış ☺️

SELAM kızlar.dun adet günümdü takvime göre.ama 6 aydir düzenli adetim 2 veya 3 gün ileri geri gidiyor.korunmayi bıraktık 6 aydır o yüzden dedim. Adet günümden 2 gün önce hafif bir kanama oldu adet oldum sandım düne kadar hiç olmadı birdaha.dun test aldim görüntü ekleyeceğim pozitif cikti (erken gebelik testi) sonra kan tahlili verdim hemen 24.34 cikti.bu Ay sadece bir değerlendirme oldu esim hep şehir disindaydi o yüzden 18 ağustos değerlendirme gunumuz.henuz çok yeni ondan mı bu kadar düşük yoksa kimyasal mi karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 16936584579287352263798576625314.jpg
    16936584579287352263798576625314.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 42
SELAM kızlar.dun adet günümdü takvime göre.ama 6 aydir düzenli adetim 2 veya 3 gün ileri geri gidiyor.korunmayi bıraktık 6 aydır o yüzden dedim. Adet günümden 2 gün önce hafif bir kanama oldu adet oldum sandım düne kadar hiç olmadı birdaha.dun test aldim görüntü ekleyeceğim pozitif cikti (erken gebelik testi) sonra kan tahlili verdim hemen 24.34 cikti.bu Ay sadece bir değerlendirme oldu esim hep şehir disindaydi o yüzden 18 ağustos değerlendirme gunumuz.henuz çok yeni ondan mı bu kadar düşük yoksa kimyasal mi karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim
hemen olmuş çok güzel maşallah 🤩 betayı takip edin keyfinize bakın

Kızlar aynı sorun benimde başıma geldi test burda paylaştıgimdan hariç 2 tane daha kaset test pozitif çikti dün adet gunumdu kan tahlili verdim acilde 0.09 çıktı geldim bidaha kaset test yaptım yine pozitik çıktı böyle sorunla karşılasan oldumu ilk defa böyle birseyle karşılaştım 5 ay önce kürtaj oldum kalbi durduğu için testlerin hepsi başka marka 5 tanesinde de pozitif

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-02-17-58-09-373_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-09-02-17-58-09-373_com.google.android.apps.photos.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2023-09-02-17-57-07-611_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-09-02-17-57-07-611_com.google.android.apps.photos.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2023-09-02-17-51-09-589_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-09-02-17-51-09-589_com.whatsapp.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar aynı sorun benimde başıma geldi test burda paylaştıgimdan hariç 2 tane daha kaset test pozitif çikti dün adet gunumdu kan tahlili verdim acilde 0.09 çıktı geldim bidaha kaset test yaptım yine pozitik çıktı böyle sorunla karşılasan oldumu ilk defa böyle birseyle karşılaştım 5 ay önce kürtaj oldum kalbi durduğu için testlerin hepsi başka marka 5 tanesinde de pozitif
çok şaşırdımm ne yorumlaar gelecek merak ettim açıkçası

Back