Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilesin hayırlı olsun iki güne bir kan ver iki katı artması lazım değerlerininReglim 1 hafta gecti 24 temmuz beta yaptırdım 0.2 çıktı ogun kaset test yaptm negatif 27 temmuz beta 15.77 erken gebelik kaset yaptım pozitif silikte olsa netleşti gebelik olabilirmi kimyasalmıdır yasayan varmı
İnşallah bugun sonuclarımı dr konusucaktım saglık ocagında gıdemedim pazartesiye kaldı gıtmısken tekrar kan testi isterimCanım hamilesin hayırlı olsun iki güne bir kan ver iki katı artması lazım değerlerinin
İnşallahı maşallahı kalmamış annesi senin mercimek karnındaİnşallah bugun sonuclarımı dr konusucaktım saglık ocagında gıdemedim pazartesiye kaldı gıtmısken tekrar kan testi isterim
Bana da dua et inşallah bende hamile kalırımİnşallah bugun sonuclarımı dr konusucaktım saglık ocagında gıdemedim pazartesiye kaldı gıtmısken tekrar kan testi isterim
İnşallah canım Allah herkesin kucağını doldursun Allah sanada guzel bebişler nasip etsinBana da dua et inşallah bende hamile kalırım
Amin canım amin seninde değerlerin yükselir stres yapma Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Tedaviyle mi oldu bebiş yoksa sürpriz mi yaptıİnşallah canım Allah herkesin kucağını doldursun Allah sanada guzel bebişler nasip etsin
Sürpriz olduAmin canım amin seninde değerlerin yükselir stres yapma Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Tedaviyle mi oldu bebiş yoksa sürpriz mi yaptı
Kimyasal cok diyen var dıs gebelik diyen var ister İstemez sitrese giriyorumSürpriz oldu
Canım benim yok öyle bir şey bak vallahi yok kulağını tıka öyle diyenlere.Gebelik oluşması için 5 in üzerinde olması lazım.Örneğin değerin 6 da çıkabilirdi burda önemli olan tek şey iki güne bir kan vermen ve değerinin iki katı artması.Senin değerin 13 tü galiba iki gün sonra kan verdiğinde 26 veya üzeri çıkar buda normal yani sağlıklı bir artış demek.Gebeliğin ilk haftalarında beta değerinin bu şekilde olması gayet normal.İnşallah sağlıkla artarKimyasal cok diyen var dıs gebelik diyen var ister İstemez sitrese giriyorum
Daha yeni hamilesin göz eden olur laf eden olur söylemeseydin keşke insanlar haset dolu.Bak strese sokmuşlar bile şimdidenKimyasal cok diyen var dıs gebelik diyen var ister İstemez sitrese giriyorum
Gebesin kesin artışı takip et kardeşimReglim 1 hafta gecti 24 temmuz beta yaptırdım 0.2 çıktı ogun kaset test yaptm negatif 27 temmuz beta 15.77 erken gebelik kaset yaptım pozitif silikte olsa netleşti gebelik olabilirmi kimyasalmıdır yasayan varmı
24te test yaptığında neyden şüphelendin de yaptınİnşallah bugun sonuclarımı dr konusucaktım saglık ocagında gıdemedim pazartesiye kaldı gıtmısken tekrar kan testi isterim
Amin inşallah öyledir bu sabah yaptmCanım benim yok öyle bir şey bak vallahi yok kulağını tıka öyle diyenlere.Gebelik oluşması için 5 in üzerinde olması lazım.Örneğin değerin 6 da çıkabilirdi burda önemli olan tek şey iki güne bir kan vermen ve değerinin iki katı artması.Senin değerin 13 tü galiba iki gün sonra kan verdiğinde 26 veya üzeri çıkar buda normal yani sağlıklı bir artış demek.Gebeliğin ilk haftalarında beta değerinin bu şekilde olması gayet normal.İnşallah sağlıkla artar
Amin inşallah öyledir bu sabah yaptm
Daha yeni hamilesin göz eden olur laf eden olur söylemeseydin keşke insanlar haset dolu.Bak strese sokmuşlar bile şimdiden
Negatif yazdıgını gören yukarda bişey yok diyorDaha yeni hamilesin göz eden olur laf eden olur söylemeseydin keşke insanlar haset dolu.Bak strese sokmuşlar bile şimdiden
Negatif yazdıgını gören yukarda bişey yok diyoanla
Anlamadım demek istediğini canımNegatif yazdıgını gören yukarda bişey yok diyor
Merhaba bende 7.81 di beta 2 gün sonra 40.50 2 gün sonrada 118 çıktı fakat kese görünmedi inş kimyasal değildir veya dışCanım benim yok öyle bir şey bak vallahi yok kulağını tıka öyle diyenlere.Gebelik oluşması için 5 in üzerinde olması lazım.Örneğin değerin 6 da çıkabilirdi burda önemli olan tek şey iki güne bir kan vermen ve değerinin iki katı artması.Senin değerin 13 tü galiba iki gün sonra kan verdiğinde 26 veya üzeri çıkar buda normal yani sağlıklı bir artış demek.Gebeliğin ilk haftalarında beta değerinin bu şekilde olması gayet normal.İnşallah sağlıkla artar