- 7 Haziran 2023
- 11
- 2
- 6
- 24
- Konu Sahibi isimsiz6868
İyi günler hanımlar ben pazar günü Beta HCG 25.82idi dün yaptırdım 12.05olmus gebelik devam eder mi acill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gibi duruyor hakkınızda hayırlısı olsunİyi günler hanımlar ben pazar günü Beta HCG 25.82idi dün yaptırdım 12.05olmus gebelik devam eder mi acill
Kanama yok kasıklarım da ağrı var belimde falan
Düzelme şansı yok mutekrar test yaptırn ama sanırım düşüyor
çok nadir malesef ki yine de bilemeyiz en son verdıgınız tarıhten ıkı gun sonra aynı saatte aynı yerde tekrar kan vermelısınızDüzelme şansı yok mu
çok nadir malesef ki yine de bilemeyiz en son verdıgınız tarıhten ıkı gun sonra aynı saatte aynı yerde tekrar kan vermelısınız
hayır o halde doğru sonuç olmayabilir çünkü her labaratuvarın kendine göre oluyor değeri.. evham yapmayın en son nerede vermişseniz orada verinKanları farklı yerlerde yaptırmıştım
Betaniz iyice dusmus kimyasal gebelik geciriyosunuz belli ki. Beta 0 olunca adetiniz baslar. Duphaston adetinizi baslatir. Gebelikte kullanilmaz ama zaten sagliksiz bir gebelik geciriyosunuz. Cok gecmis olsun. Saglik dilerim.Merhaba hanımlar beta HCG 5.92 ve başka bir doktor duphaston diye bı ilaç verdi zararı olur mu gebeliğe veya gebelikte kullanan oldu mu