Bu betayla bakan doktor saçma yani canım betan 2500 geçmeden benim doktorum bakmamisti bile kesen görünmez diye degerleriniz güzel yukselmis sıkıntı etmeyin rabbim sağlıklı bir evlat versin inşallahMerhaba arkadaşlar adet günüm gecikti kam testi verdim 211.80 değerinde çıktı ultrasona baktılar ve kesenin olmadığını söylediler . Tekrar kan vermek için gittim bu sefer 151.8 değerinde cıktı 2 gün önce giitiğimde ise 360.1 değerinde çıktı bugün yine baktılar 762.2 değerinde cıktı ama kese daha gözükmüyor dedi . Dış gebelik olabilir dediler . Benle aynı durumu yaşayan var mı . Ne yapmam gerek
Vajinadan da bakıldı kese yok denildi 6 haftalık gebesiniz diyo kese yok diyobu değerlerle kese görünmezki..1000 üzerinde olmalı o da ancak vajinal ultrasonla görünür
İlk testle sonraki testler aynı yerde yapmadım . İlki sağlık ocağında diğerler şehir hastanesindeBu değerlerle kese görünmez
İlk testi yaptırdığınız yerle ikinci yer aynı mi ? Sadece ilk iki test değer olarak şüpheli
Sonrasındaki artış güzel
Allah razı olsun . Doktor 6 haftalık gözüküyorsun diyo kanda ama kesen yok diyoBu betayla bakan doktor saçma yani canım betan 2500 geçmeden benim doktorum bakmamisti bile kesen görünmez diye degerleriniz güzel yukselmis sıkıntı etmeyin rabbim sağlıklı bir evlat versin inşallah
siz doktor değiştirin 6haftalık gebeliğin betası bu kadar olamazVajinadan da bakıldı kese yok denildi 6 haftalık gebesiniz diyo kese yok diyo
Son adet tarihinden hesaplıyorlar en son 21 Nisan'da regl oldumsiz doktor değiştirin 6haftalık gebeliğin betası bu kadar olamaz
Geç döllenme de olabilir.Son adet tarihinden hesaplıyorlar en son 21 Nisan'da regl oldum
Tüplere bakılması kanama yada lekenme yokGeç döllenme de olabilir.
Adete göre 6 haftalık olabilir ama beta ya gire değil.
Tüplere bakıldı mi yada ağrı veya lekelenme var mi
Yorumlarınız için teşekkür ederim bugün kese göründü sıkıntı olmadığını söyledi doktorTekrar ne zaman kan istediler
Sat a göre 6 haftalık olması gerekirken beta asagidaysa geç döllenme demekki hakkında hayirlisi olsjnAllah razı olsun . Doktor 6 haftalık gözüküyorsun diyo kanda ama kesen yok diyo