Kızlar reglim 4 gün gecikti bugun beta hcg <5.0 olarak gözüküyor 10 gün önce hamilelik şüphesiyle erken gebelik testi yaptım biri cift biri tek çizgiydi kan testi yaptırdığımda 1.20 ydi başına gelen varmi veya bu şekilde hamile kalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba idrar testi yanılır ama kan testi yanılmaz eğer adetinize yakın veya gecikme olunca verdiyseniz doğru sonuçturKızlar reglim 4 gün gecikti bugun beta hcg <5.0 olarak gözüküyor 10 gün önce hamilelik şüphesiyle erken gebelik testi yaptım biri cift biri tek çizgiydi kan testi yaptırdığımda 1.20 ydi başına gelen varmi veya bu şekilde hamile kalan
Yükselmeye devam edermi sizceMerhaba idrar testi yanılır ama kan testi yanılmaz eğer adetinize yakın veya gecikme olunca verdiyseniz doğru sonuçtur
Yükselmeye devam edermi sizlerde nasıl olduNegatif
Bnmde oleydı Şubat' 25 regl oldum Mart'ta olmadım test yaptım çıkıyodu knda çıkmıyodu sornadan çıktı geç döllenme olmuşKızlar reglim 4 gün gecikti bugun beta hcg <5.0 olarak gözüküyor 10 gün önce hamilelik şüphesiyle erken gebelik testi yaptım biri cift biri tek çizgiydi kan testi yaptırdığımda 1.20 ydi başına gelen varmi veya bu şekilde hamile kalan
Geç döllnmeden dolayı o şekil teste çıkıyo kanda çıkmıyo bnmde ole oldu suan hamileyimMerhaba idrar testi yanılır ama kan testi yanılmaz eğer adetinize yakın veya gecikme olunca verdiyseniz doğru sonuçtur
Geç döllenme olduysa olabilir tabii bir hafta sonra tekrar kan verin adet olmazsanızYükselmeye devam edermi sizce
Bekliyorum 1 hafta oldu günümden geçeli evde yaptığım test negatif ama kan testi vermeyi düşünüyorum tekrarGeç döllenme olduysa olabilir tabii bir hafta sonra tekrar kan verin adet olmazsanız
Bekliyorum 1 hafta oldu günümden geçeli evde yaptığım test negatif ama kan testi vermeyi düşünüyorum tekrarGeç döllnmeden dolayı o şekil teste çıkıyo kanda çıkmıyo bnmde ole oldu suan hamileyim
gösterdiğiniz sabır ve çaba gerçekten tebrik etmelik hiç umudunuzu kaybetmeden devam etmişsiniz sizi gerçekten tebrik ediyorum. Gösterdiğiniz çabanın ve sabrın karşılığını bebeğinizi kucağına alarak görürsünüz inşallahBenim başıma yeni geldi yumurtlamadan sonra yoğun belirtilee başladı ancak adet gününe beş kala tüm testler negatifti beşgün kala tekrar kan verdim 1.20 çıktı sonra adete üç kala idrarda silik çizgi gördüm ama yine kan 0 çıktı bendeki belirtiler bitmedi üstüne bel ağrısı başladı adet günüm olmayınca yine kan 0 çıktı doktorum bu ay gebelik olmadığını söyledi eve geldim kahverengi lekelenmem oldu ama bikaç saat devamı gelmedi yerleşme diye yine kan verdim sıfır çıktı dün de gidip son kez kan vericem artık ilaç almam lazım ağrılarım için dedim dün 28 çıktı beta hcg yani hamileyim ama tam iki hafta aşırı belirtilere rağmen herşey ama herşey negatifti tek bir silik çizgi o da hayali