N Nurshan Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2023 6 1 26 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Nurshan #1 Merhaba arkadaşlar, 13 haftalıkken ikili test yaptırdım, Beta HCG 27 çıktı. Şöyle birşey düşmüşdüm , Beta HCG 50 den fazlaysa kız, 50 den azsa erkek oluyomuş, tecrübeniz ve bilginiz varsa bölüşürseniz sevinirim
Merhaba arkadaşlar, 13 haftalıkken ikili test yaptırdım, Beta HCG 27 çıktı. Şöyle birşey düşmüşdüm , Beta HCG 50 den fazlaysa kız, 50 den azsa erkek oluyomuş, tecrübeniz ve bilginiz varsa bölüşürseniz sevinirim
N Nur_1335 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.029 412 24 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Nurshan #2 Merhaba benim beta 27 di ama kızım oldu inanmayın öyle şeylere
N Nurshan Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2023 6 1 26 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Nurshan #3 Nur_1335 .!.: Merhaba benim beta 27 di ama kızım oldu inanmayın öyle şeylere Genişletmek için tıkla... İşte duyunca annelerin de tecrübesini öğrenmek istedim
Nur_1335 .!.: Merhaba benim beta 27 di ama kızım oldu inanmayın öyle şeylere Genişletmek için tıkla... İşte duyunca annelerin de tecrübesini öğrenmek istedim
N Nur_1335 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.029 412 24 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Nurshan #4 Nurshan .!.: İşte duyunca annelerin de tecrübesini öğrenmek istedim Genişletmek için tıkla... Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı nasip etsin .kız erkek fark etmez sağlıklı olsnda
Nurshan .!.: İşte duyunca annelerin de tecrübesini öğrenmek istedim Genişletmek için tıkla... Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı nasip etsin .kız erkek fark etmez sağlıklı olsnda
N Nurshan Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2023 6 1 26 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Nurshan #5 Nur_1335 .!.: Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı nasip etsin .kız erkek fark etmez sağlıklı olsnda Genişletmek için tıkla... Amin, çok teşekkür ederim, Tabii ki, hiç fark etmiyor sadece meraktan soruyoruz bazı şeyleri Rabbim senin de evladını korusun
Nur_1335 .!.: Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun . Rabbim kucağına almayı nasip etsin .kız erkek fark etmez sağlıklı olsnda Genişletmek için tıkla... Amin, çok teşekkür ederim, Tabii ki, hiç fark etmiyor sadece meraktan soruyoruz bazı şeyleri Rabbim senin de evladını korusun
N Nur_1335 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 1.029 412 24 12 Nisan 2023 Konu Sahibi Nurshan #6 Nurshan .!.: Amin, çok teşekkür ederim, Tabii ki, hiç fark etmiyor sadece meraktan soruyoruz bazı şeyleri Rabbim senin de evladını korusun Genişletmek için tıkla... Rica ederim Ayn öyle gercekden. Allah razı olsun
Nurshan .!.: Amin, çok teşekkür ederim, Tabii ki, hiç fark etmiyor sadece meraktan soruyoruz bazı şeyleri Rabbim senin de evladını korusun Genişletmek için tıkla... Rica ederim Ayn öyle gercekden. Allah razı olsun
S Surann Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Haziran 2022 132 18 34 23 Nisan 2023 Konu Sahibi Nurshan #7 Bende birşey sorabilirmiyim benim beta HCG 10000 çıkti keseyide gördü doktorum 5 Nisan'da adet görmem gerekiyordu ama hamilelikten dolayı görmedim sizce kaç haftalık hamile oluyorum bu degerle
Bende birşey sorabilirmiyim benim beta HCG 10000 çıkti keseyide gördü doktorum 5 Nisan'da adet görmem gerekiyordu ama hamilelikten dolayı görmedim sizce kaç haftalık hamile oluyorum bu degerle