• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG

Kullanicic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
505
203
33
26
Merhaba adetime 5 gün var yumurtlamamın üstünden dokuz gün geçti kan tahlili yaptırdım beta HCG 2,5 çıktı sizce hamilemiyim her seferinde ‹2.0 değeri çıkıyordu ve negatifti bu sefer böyle çıktı umutlandım açıkçası ve tahlili yaptırdığım hastane referans değeri olarak 2-5 arasını baz alıyor sizce hamile olabilrimiyim

Merhaba adetime 5 gün var yumurtlamamın üstünden dokuz gün geçti kan tahlili yaptırdım beta HCG 2,5 çıktı sizce hamilemiyim her seferinde ‹2.0 değeri çıkıyordu ve negatifti bu sefer böyle çıktı umutlandım açıkçası ve tahlili yaptırdığım hastane referans değeri olarak 2-5 arasını baz alıyor sizce hamile olabilrimiyim
Canım 5 üstü hamile sayılıyor ama erken vermişsin belkide yükselir 2 gün sonra tekrar ver istersen

Çubuk testte alsaydın yedek canım .benimde adetime 4 gün var dün çubuk test yaptım negatifti adet gününü beklicem mecbur .senin pozitife dönme ihtimali var gibi

Evet çok erken vermişsiniz testi adet gününüzde verin bence

Çatlamanın üstünden 10-14 gün geçtikten sonra belli olur canım bir kaç gün sonra tekrar kan verin bence

Kızlar sorum olacaktı benim adetim 10 gün gecikti10uncu gün lekelendim 11 de tertemiz 12 de lekelendim 13 de hafif kanama aşırı ağrı ve kusma yaşadım 14-15 de hafif kanama oldu normalde adetim 5 gün sürer ve hep kanamalıdır sizce hamile olabilir miyim 3 aydır korunmuyorum adetim 5 inci gün gecikince test yapmıştım megatifti başka yapmadım sizce yapyım mı

Kızlar merhabaa lütfen akıl verin adetim 10 gün gecikti 5inci gün testim negatif çıktı 10 uncu gün lekelendim simsiyah 5 gün adetim sürdü ama ilk gün kusma ve iki gün leke diğer 3 gün hafif kanama ben normalde 5 gün tam kanamalı olurum ve leke olmaz sizce gebelik ilk ayı olabilir mi kan testi vereyim mi çocuk isritoruz

Kızlar merhabaa lütfen akıl verin adetim 10 gün gecikti 5inci gün testim negatif çıktı 10 uncu gün lekelendim simsiyah 5 gün adetim sürdü ama ilk gün kusma ve iki gün leke diğer 3 gün hafif kanama ben normalde 5 gün tam kanamalı olurum ve leke olmaz sizce gebelik ilk ayı olabilir mi kan testi vereyim mi çocuk isritoruz
Regl olmuşsunuz. Geç olduğu için sökülmüş

Kızlar yorumlar mısınız son cinsel ilişki 10 gün önceydi

Eklentiler

• E7C4C4FF-4060-4F6B-BE31-4AE933E5E148.jpeg
    E7C4C4FF-4060-4F6B-BE31-4AE933E5E148.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 93
Back
X