Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de üç gün geçtiğinde 3800 küsur bı şeydi ikiz olduğuna o kadar emindim ki ama bi tane minnakmısKızlar bugün kan testi verdim beta hcg 2885,7 çıktı adetim de üç gün gecikti sizce ikiz gebelik ola bilirmi
Ya hayırlı olsun peki cinsiyetini öğrendiniz miBenim de üç gün geçtiğinde 3800 küsur bı şeydi ikiz olduğuna o kadar emindim ki ama bi tane minnakmıs
Bu hafta kontrolümüz var öğrenebiliriz inşallahYa hayırlı olsun peki cinsiyetini öğrendiniz mi
Beta hcg yüksek olanlar erkek diyor ama hadi hayırlısıBu hafta kontrolümüz var öğrenebiliriz inşallah
Yaaa hayırlısı olsun inşallah öğrenip paylaşırım sizinleBeta hcg yüksek olanlar erkek diyor ama hadi hayırlısı
İns bekliyor olacağımYaaa hayırlısı olsun inşallah öğrenip paylaşırım sizinle
Olabilir mi gebesiniz gözünüzaydınKızlar bugün kan testi verdim beta hcg 2885,7 çıktı adetim de üç gün gecikti sizce ikiz gebelik ola bilirmi
Ah pardon ikiz olabilir mi demişsiniz herhan hersey olabilir sonucunu cok iyi çünküOlabilir mi gebesiniz gözünüzaydın
E nabizda bu sonc cikiyr bende sasrdm aynn öyle her an herşey ola bilirAh pardon ikiz olabilir mi demişsiniz herhan hersey olabilir sonucunu cok iyi çünkü
Bende dün adet olmam lazımdı bu sabah kan verdim 1556 çıktı doktor yüksek bi artış dediBenim de üç gün geçtiğinde 3800 küsur bı şeydi ikiz olduğuna o kadar emindim ki ama bi tane minnakmıs
Merhaba sonuç ne çıktı acabaKızlar bugün kan testi verdim beta hcg 2885,7 çıktı adetim de üç gün gecikti sizce ikiz gebelik ola bilirmi
Benim adet 2 günü 3551 çıkmıştı erken döllenmeymis 5+5 olması getekir iken 6+2 çıktıMerhaba sonuç ne çıktı acaba
Canim ikiz miymis? ben de 4+5 ken kan verdim, 2937 ciktiKızlar bugün kan testi verdim beta hcg 2885,7 çıktı adetim de üç gün gecikti sizce ikiz gebelik ola bilirmi
Kusura bakmayın yeni gördüm hamileyim ama ikiz değilMerhaba sonuç ne çıktı acaba
Hayır cnm değilmisCanim ikiz miymis? ben de 4+5 ken kan verdim, 2937 cikti