BETA HCG

cerenunited

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2022
38
16
18
Merhaba, reglim de 8 gün gecikme yaşadım pazar günü sabah ilk idrarla test yaptığımda ikinci çizgi hafif bir şekilde çıktı. Daha sonra kan testine gittim beta hcg 0.320 çıktı. pazartesi akşam aynı şekilde evde test yaptığımda çok silik bi çizgi yine çıktı. Herkes gebelik yok diyor ama bende aşırı şekilde iştah açılması var ve yorgun hissediyorum kendimi. Sizce beta hcg bir haftaya kadar yükselir mi?

8 gün gecikmede kanda kesin çıkardı maalesef. Kullandığınız testler ya çok hassas ufacık değeri görüyor ya da bozuk. Bi doktora görünün 8 gün gecikme pek normal değil.

8 gün gecikmede kanda kesin çıkardı maalesef. Kullandığınız testler ya çok hassas ufacık değeri görüyor ya da bozuk. Bi doktora görünün 8 gün gecikme pek normal değil.
Comfort kullandım hep uzun süredir tek çizgi olarak çıktı. Böyle olunca da heyecanlanmadım değil ama dediğiniz gibi doktora gitmek en mantıklı olan şey

Maalesef gebelik olsa çıkardı geçime 8 gün olmuş çünkü. Istah acilmasi yorgunluk şişkinlik meme hassasiyeti bunlar adet olmadan öncede oluyor

Bu değerin üzerine zor yükselir bence.Ama Allahın takdiri tabiki bilemeyiz. Sizin hissettiğiniz tüm belirtiler psikolojik

8gun gecikmede kesin kanda çıkardı geç döllenme olsa bile cnm malesef negatif senin hissettin psikolojik olabilir veya usutmussun muhtemelen geçmiş olsun doktora tekrar git adet söktürücü yazılsın

Hiç sıkma canını stres yaparsanda öyle ola bilir doktor görün adet düzenleyeci ilaç verir benim çok düzenli adetim vardı gecikmem oldu dophaston yazdı bana adet oldum ikinci ay tekrar düzene girdi üçüncü ay hiç fark etmeden 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim inşallah sizinde aynı şekilde olur

İnşallah bizde 2 yıllık evliyiz ve artık zamanının geldiğini düşünüyoruz inşallah bize de nasip olur en kısa zamanda. Doktor için de yarın randevu aldım regli olursam da psikolojik olarak rahatlarım en azından bu şekilde hep hamile miyim acaba diye düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…