Beta hcg

florapearl

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
1
0
6
30
Merhaba herkese,
İlişkiye girdikten sonra adetlerimde düzensizlik yaşadım ama her ay oldum ilişkiden sonraki 2. Adetimde hormon testi yaptırdım Beta hcg 0.1<test şeklinde yazıyor. Bilgisi olan var mı?

Sonuç hamile değilsiniz
Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.

Eklentiler

• Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 31
Yok öyle bir şey içinizi rahat tutun. Olsa hem teste hemde kanda çıkardı. Artıda 5aydır adet göreyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…