- 19 Ağustos 2018
- 31
- 12
- 38
- 29
- Konu Sahibi Sumeyye1242
-
Tebrik ederim canım, normaldir bende adetime 4 gün kala öğrendim o zaman kan değerim 79 çıkmıştıMerhaba arkadaşları size bişey danışmak istiyorum.adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra normal gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı hastaneye gittiğim de beta hcg 290 çıktı. Çok yeni hamile olup da 1 hafta önceden pozitif çıkması ve değerimin yüksek çıkması normal mi . Hesaplarıma göre 1 haftalık yada 1 buçuk haftalık hamileyim
Bence siz erken yumurtlamıs olabilirsiniz yani adetten hemen sonra oyuzden bukadr erken bu deger olabilir diye dusunyorum cogul gebelikte olsa erken döllenme olmasa bu deger cıkmaz bence hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inşAllah zatemin ilerleyen dönemlerde adet tarıhınıze gore bebek ulturasonda önde giderse hafta olarak erken döllenme oldugu belli olur :)Merhaba arkadaşları size bişey danışmak istiyorum.adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra normal gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı hastaneye gittiğim de beta hcg 290 çıktı. Çok yeni hamile olup da 1 hafta önceden pozitif çıkması ve değerimin yüksek çıkması normal mi . Hesaplarıma göre 1 haftalık yada 1 buçuk haftalık hamileyim
Evet öyle diyolar genelde ikiz olunca daha çok artarmış belki ikizdirİnternette okuduklarım hep benim 9 çıktı 10 çıktı falan dıbizde çok ikiz var acaba ikiz de ondan mı yüksek çıktı diye düşündüm yeni evliyim ilk hamileliğim de
Misal benİnternette okuduklarım hep benim 9 çıktı 10 çıktı falan dıbizde çok ikiz var acaba ikiz de ondan mı yüksek çıktı diye düşündüm yeni evliyim ilk hamileliğim de
Peki sonra yükseldi mi ?Misal benadete 4 kala 8.24 cıktı kimyasaldır flan dedim yani asırı az geldi benimde geç döllenmemi anlayamadım en son ilşki tarihimide biliyorum aslnda yumurtlamadan sonra 11 günde 8.24 ckmstı
Belki deEvet öyle diyolar genelde ikiz olunca daha çok artarmış belki ikizdir
2022 temmuz anneleri buyrun bu topikte buluşalımBelki deyarın hastaneye gideceğim bakalım
Bence siz erken yumurtlamıs olabilirsiniz yani adetten hemen sonra oyuzden bukadr erken bu deger olabilir diye dusunyorum cogul gebelikte olsa erken döllenme olmasa bu deger cıkmaz bence hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inşAllah zatemin ilerleyen dönemlerde adet tarıhınıze gore bebek ulturasonda önde giderse hafta olarak erken döllenme oldugu belli olur
Haklısınız öyle düşünmemiştim hiçBence siz erken yumurtlamıs olabilirsiniz yani adetten hemen sonra oyuzden bukadr erken bu deger olabilir diye dusunyorum cogul gebelikte olsa erken döllenme olmasa bu deger cıkmaz bence hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inşAllah zatemin ilerleyen dönemlerde adet tarıhınıze gore bebek ulturasonda önde giderse hafta olarak erken döllenme oldugu belli olur :)
Sizin sonuç ne acaba benim de 7,4 değerim yükselir mi ki adetime daha varHaklısınız öyle düşünmemiştim hiçYarın gideceğim doktora ama ilerleyen günlerde belli olur tabi
Benim Adete 4 kala 8.36 cıktı canım :) iki günde bir kan ver benim düzenli arttı suan gebeyim muhtemelen sizde öyle :)Sizin sonuç ne acaba benim de 7,4 değerim yükselir mi ki adetime daha var
İnşallahBenim Adete 4 kala 8.36 cıktı canım :) iki günde bir kan ver benim düzenli arttı suan gebeyim muhtemelen sizde öyle :)
Son Adetinizin ilk gününü 1. Gun sayıyorlar değer iyi bence masallah yüksek. Bencede çoğul olabilir sağlıklı evlatlarınız olsn inşallahMerhaba arkadaşları size bişey danışmak istiyorum.adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra normal gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı hastaneye gittiğim de beta hcg 290 çıktı. Çok yeni hamile olup da 1 hafta önceden pozitif çıkması ve değerimin yüksek çıkması normal mi . Hesaplarıma göre 1 haftalık yada 1 buçuk haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?