Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba benim adetim gecikmedi ama normalden az geldi. Üç tane ağrı kesici içmiştim ondan mı oldu emin olamadım. İlişkiden 15 gün sonra beta hcg yaptırdım 0.100 çıktı. Kesin olarak hamile değilimdir değil mi ? Çok korkuyorum
Kızlar merhaba benim adetim gecikmedi ama normalden az geldi. Üç tane ağrı kesici içmiştim ondan mı oldu emin olamadım. İlişkiden 15 gün sonra beta hcg yaptırdım 0.100 çıktı. Kesin olarak hamile değilimdir değil mi ? Çok korkuyorum
Hamile olabilmen için betanın 5in üzerinde olması gerek ve her 48 saatte iki katı artması gerek, içtiğin ilaç adetini kesmiş ya da azaltmış olabilir canım korkmana gerek yok
Hamile olabilmen için betanın 5in üzerinde olması gerek ve her 48 saatte iki katı artması gerek, içtiğin ilaç adetini kesmiş ya da azaltmış olabilir canım korkmana gerek yok
Merhaba kızlar, benim bir sorum olacaktı. Benim son bir aydır falan sol kasığımda belirgin bir şişkinlik var. Yani böyle bir çıkıntı gibi değil de tamamen şişkin. Acaba fıtık mı diye düşünüyorum. Genel bir basınç durumu da oluyor bazen ağrıyor da ama çok değil. Daha önce bu şikayetlerle gidip fıtık olduğunu öğrenen var mı ? Varsa yardımcı olur musunuz ?