• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Kızlar benim de değerim 15000.00 çıktı Mart 18 adet günüm bana fazla gibi geldi ama sizce normal mi bilemedim neye göre 5+6 haftalık ama bilemedim yarın Dr ye gidicem
Yalnızca beta değerine göre değil ultrason ile de bakılması gerekir bence. O nedenle beta için bişey diyemeyeceğim. umarım herhangi bir sıkıntı olmaz , sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize.

drlarda bi garip😂 benim 420 ile bile hamile diyemem ama dikkatli davran demisti

Ablamın 1000 küsur çıkmıştı ona bile olumsuz konuşmuştu

Arkadaşlar merhaba. Beta değerim 18 Nisan’da 13 çıktı . 20 nisanda(bugün) doktor kontrolüne gelmek istedim çünkü folik asit kullanmıyordum erken tespit edilsin istedim. 22 Nisan da beklenen adet günüm. Doktor çok olumsuz konuştu. Beta değeri 13 ken gebelik var diyemeyiz ayrıca daha adet dönemin geçmemiş dedi . Bişeyler sormama bile fırsat vermedi. Sonuçta herhangi bir tedavi ile de bu gebeliğin olmasını bekliyor olabilirdim. hiçbirşey sormadı bile ( ilk gebeliğin mi vs ). Tekrar beta istedi. Sizce de çok olumsuz konuşmamış mı en azından erken daha diyebilirdi. Ne gibi belirtilerin oldu diyebilirdi. 3 haftaya göre beta değeri 13 çok mu düşük anlayamadım ben . Teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden
Son durum nedir acaba bende tüp bebek tedavisi gördüm bugun 7.günü kan verdim 22 ama sevinemedim erken biliyorum ama salı günüydü kan. Günüm arada çok yok birez daha yüksek çıkar sanmıştım idrarda pozitif gördüm dün çünkü artış olmamış hiç sanırım

Son durum nedir acaba bende tüp bebek tedavisi gördüm bugun 7.günü kan verdim 22 ama sevinemedim erken biliyorum ama salı günüydü kan. Günüm arada çok yok birez daha yüksek çıkar sanmıştım idrarda pozitif gördüm dün çünkü artış olmamış hiç sanırım
Dün ultrason baktırdım kese göründü çok şükür . Tekrar beta baktırmadım. İki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim 5+1 iz şuanda. Doktorum olumsuz bişey söylemedi . Bence kalbinizi ferah tutun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏

Dün ultrason baktırdım kese göründü çok şükür . Tekrar beta baktırmadım. İki hafta sonra tekrar kontrole gideceğim 5+1 iz şuanda. Doktorum olumsuz bişey söylemedi . Bence kalbinizi ferah tutun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏
Ya ne güzel maşallah inşallah çok güzel devam eder🤲 inşallah bende güzel haberi alırım

Adet günün geçmeden kesin konuşmuyorlar kimyasal gebelik olabilir diye. Keseyi görmeden de kesin konuşmuyorlar
Keseyi gördükten sonra bile kesin konuşmuyorlar ki. 😂 Ben bugün 5+1 oldum keseyi gördük henüz bebek yok ama içinde kesin bir şey diyemem bebeği görmeden diyo. O yüzden kalp atışını duyana kadar bize rahat yok 🤗💕

Keseyi gördükten sonra bile kesin konuşmuyorlar ki. 😂 Ben bugün 5+1 oldum keseyi gördük henüz bebek yok ama içinde kesin bir şey diyemem bebeği görmeden diyo. O yüzden kalp atışını duyana kadar bize rahat yok 🤗💕
Rabbım nasip etsin inşallah hepimize canmmm

Back
X