• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BETA HCG!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

my3011

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
91
85
8
Merhaba arkadaşlar sonuca bakar mısınız?? Ben anlamadım ne diyo gebelik var mı? Değer normal diyo kafam karıştı. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zamanki betalarda değer referans dışı yazardı anlayan var mı???

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2781031 Merhaba arkadaşlar sonuca bakar mısınız?? Ben anlamadım ne diyo gebelik var mı? Değer normal diyo kafam karıştı. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zamanki betalarda değer referans dışı yazardı anlayan var mı???
Genesiniz tebrik ederim, 2 güne bir kan verip sağlıklı bir gebelik mi diye bakabilirsinjz

Yaklaşık 5 haftalık hamilesin canım tebrik ederim

Eki Görüntüle 2781031 Merhaba arkadaşlar sonuca bakar mısınız?? Ben anlamadım ne diyo gebelik var mı? Değer normal diyo kafam karıştı. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zamanki betalarda değer referans dışı yazardı anlayan var mı???
Hamilesiniz tebrikler. Evet normalde referans dışı yazar kırmızı görünür ama niye normal diyor onu bilemedim. Sistemsel bişey heralde

Back
X