• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Mavigokyuzu6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
364
425
103
Merhabalar adetime 4 gün var. Bugün kan verirken beta hcg de baktırdım. Sonuç <0,100 mIU/ml çıktı. Bu kesin olarak hamileliligin olmadığı anlamına mı geliyor?

Merhabalar adetime 4 gün var. Bugün kan verirken beta hcg de baktırdım. Sonuç <0,100 mIU/ml çıktı. Bu kesin olarak hamileliligin olmadığı anlamına mı geliyor?
Merhaba , evet yok anlamına geliyor. Eğer şüpheniz varsa adet gününde bit daha verin isterseniz belki geç döllenme olabilir ☺️

eger korunmasız ay boyu ılıskı yasandıysa gec yumurtlama ve dollenme olasılıgına karsı bı hafta kadar daha adet olmazsan kan tahlılını tekrarla derım

Benim adetime 4 gün var ben 14.01.2021 de beta hcg baktırdım 6.5 cikti normalde hep 1.2 gibi çıkardı sizce gebelik varmidir

Benim adetime 4 gün var ben 14.01.2021 de beta hcg baktırdım 6.5 cikti normalde hep 1.2 gibi çıkardı sizce gebelik varmidir
5in üstü var kabul ediliyor takibi önemli iki gün sonra en %60 artması sağlıklı Bi gebeliğiniz olur inşallah 💐

Back