• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta HCG

Seda_01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2020
15
14
3
30
Nasıl ağrısıyla doktora gittim 11 adet polikistik var hamilelik için biraz desteğe ihtiyacın var dedi . Aradan 10 gün gecti hamilelik belirtim olmaya başladı Adetime 7 gun kala gebelik testi yaptım 2. Cizgi silik cikti . Ayni aksam beta hcg testine gidip kandan gebelik baktirdim 14,3 cikti acaba gebemiyim. Bu değerin polikistik overle alakası varmıdır? Aradan 48 saat geçti birazdan 1 test daha yaptiracagim

Nasıl ağrısıyla doktora gittim 11 adet polikistik var hamilelik için biraz desteğe ihtiyacın var dedi . Aradan 10 gün gecti hamilelik belirtim olmaya başladı Adetime 7 gun kala gebelik testi yaptım 2. Cizgi silik cikti . Ayni aksam beta hcg testine gidip kandan gebelik baktirdim 14,3 cikti acaba gebemiyim. Bu değerin polikistik overle alakası varmıdır? Aradan 48 saat geçti birazdan 1 test daha yaptiracagim
Büyük ihtimal hamilesiniz ama anlamak icin 2 günde bir beta hcg baktırmanız lazım her defasında 2 katı yükselmesi gerekiyor

Pco ile alakası yok beta sadece gebelikte artan bi değer hamilesin erken döllenmiş hem de :) artışı düzenli takip et canım hayırlı olsun

Screenshot_20200817-002429.webp

negatifmi oluyor acaba bu

Back