• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Tzed

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
16
5
1
42
Selam kızlar bugün doktora gittim doktor geçmiş tahlillerimi baktı siz hamile misiniz diye sordu gittiğim doktor da fizik tedavi uzmanı hayır değilim dedim sonra aklıma şüphe oluştu eve geldim e-nabız'dan tahlillerime baktım normal olmayan sonuçlar arasında Beta HCG hormonu bu değerlerde ne anlama geliyor yanlış çıkma ihtimali var mı çünkü ben adet oluyorum düzenli bir şekilde şu anda da regli dönemindeyim

Eklentiler

• Screenshot_20200615-194424.webp
    Screenshot_20200615-194424.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 3.073
Selam kızlar bugün doktora gittim doktor geçmiş tahlillerimi baktı siz hamile misiniz diye sordu gittiğim doktor da fizik tedavi uzmanı hayır değilim dedim sonra aklıma şüphe oluştu eve geldim e-nabız'dan tahlillerime baktım normal olmayan sonuçlar arasında Beta HCG hormonu bu değerlerde ne anlama geliyor yanlış çıkma ihtimali var mı çünkü ben adet oluyorum düzenli bir şekilde şu anda da regli dönemindeyim
Çok yüksek Bi deger bu canım Kan verdiginde doktor sana söylemedi mi hamilelik var bu degere bakarsak

Ben bu kanı verdikten sonra doktora muayeneye gidemedim covid-19 atlattım sonra tekrar gittim tekrar tahlil yaptı ama hiçbir şey söylemedi

Canım eğer hastane kanları karıştırmadıysa basbaya gebesin :halay:değerinin de maşallahı var hatta sen regli oluyor diye yerleşme kanaması görüyor olmayasın yada Allah korusun düşük yapıyor olmayasın ?

Bu test 2018 de mi yapıldı yoksa yeni mi

Güzel keklenmişiz tarih 2018 yazıyor diğer tahliller de gebelik döneminde bakılan tahliller geçmiş yazdıklarına baktım konu sahibi yengesine takık sanırım onun sonuçlarını kendi yaşıyor gibi atmış yada sanırım bir fake daha ..

Güzel keklenmişiz tarih 2018 yazıyor diğer tahliller de gebelik döneminde bakılan tahliller geçmiş yazdıklarına baktım konu sahibi yengesine takık sanırım onun sonuçlarını kendi yaşıyor gibi atmış yada sanırım bir fake daha ..
Ne kadar hasta ruhlu insanlar var diye düşünmeden edemiyor insan 😾

Ne kadar hasta ruhlu insanlar var diye düşünmeden edemiyor insan 😾
Akşam akşam sinirimi bozdu cidden tüm iyi niyetimizle yardım edip yol göstermeye çalışıyoruz biz gelmiş bizi kekliyor ayıp günah ya amaçsızca eğleniyor resmen tek bu konu sahibi değil bu şekilde fake olan hepsi bir çatlak hiç aklımın ucuna gelmez fake hesap açıp saçma konu açayım diye nasıl eğleniyorlar böyle bilmiyorum
Mune Mune abla konu sahibine bir bakar mısın sanırım fake

Akşam akşam sinirimi bozdu cidden tüm iyi niyetimizle yardım edip yol göstermeye çalışıyoruz biz gelmiş bizi kekliyor ayıp günah ya amaçsızca eğleniyor resmen tek bu konu sahibi değil bu şekilde fake olan hepsi bir çatlak hiç aklımın ucuna gelmez fake hesap açıp saçma konu açayım diye nasıl eğleniyorlar böyle bilmiyorum
Mune Mune abla konu sahibine bir bakar mısın sanırım fake
İnsanları oyaliyor burda yazmış yazmış oynamış,Oscarlik oyunculuk çıkarmış 😂 hiç canınızı sikmayin şimdi sevgili Mune Mune gerekeni yapacaktır

Ay inanmıyorum doktor da beni nasıl yanılttı ben de hiç tarihe bakmadım o hamileliğimin doğumunu yaptım ben 17 aylık da bir kızım var ha ha ha:emir_bebek::110:

İnsanları oyaliyor burda yazmış yazmış oynamış,Oscarlik oyunculuk çıkarmış 😂 hiç canınızı sikmayin şimdi sevgili Mune Mune gerekeni yapacaktır
ay hayır ben fakir değilim sadece doktor öyle söyleyince kafam karıştı hiç tarihlere dikkat etmedim😅

Back
X