• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg

gamzeozan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
13
9
86
30
Merhabalar 10 aylık evliyim son regl tarihim 5 Mayıs korunmadığımız halde hamile kalamıyordum adet bitiminde 13 mayısta hsg(rahimli ilaç filmi) çekildi. Tüplerde tıkanıklık olduğu ama ilacı tazyikli verince açıldığını söyledi doktorum. Eşimin iş durumu, ramazan vs derken 40 gün hiç ilişkimiz olmadı. 21 Mayıs ovülasyon tarihimdi üç gün hafif bir kanamam oldu regl gibi. 25 mayıs ve sonrasında ilişki yaşadık 4 haziran da regl olmam lazımdı olmadı 6-7 haziranda gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 8 haziran da sağlık ocağında kan verdim beta 57.3dü 9 haziran da kadın doğuma randevu alıp gittim alttan ultrason ile baktı rahim duvarı ve kalınlığı çok güzel gebeliğe uyumlu deyip kan tahlili istedi o günkü tahlilde 143.35 çıktı 12 haziran cuma günü bir daha gel tahlil yapalım dedi o günkü değerim de 436.45 çıktı artış çok iyi ama çok erken farkettmişsin 2-3 haftalık filan keseyi 1500 olmadan göremeyiz 19 haziran da gel alttan bakarız büyük ihtimalle görülür kan değerlerine de tekrar o gün bakarız dedi. 1 hafta değeri kontrol etmemek normal mi? Keseyi göremedikçe iyice panik yapmaya başladım boş gebelik vs olur diye. Daha önce bu şekilde olan var mı?

Normal ya artışlarında guzel zaten hastaneye bidaha gittiğin zaman görünür kesen ben farkettgimde 533 falandi 1 hafta sonra gördük merak etme ilk hamileliğim benimde neler neler okuyup piskolijmi bozdum sukur 3 aym bitmek üzere simdi 😊
Hayırlısıyla alırsn insallah kucagına

Hayırlı olsun öncelikle merak etmeyin. Artışlar iyi diye öyle demiş. Ben öğrendiğimde 34tü değerim 2 hafta bekledim mesela. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Artisiniz gayet iyi. Erken ogrenmissiniz. Doktor un açıklaması da normal 1500 altında kese görülmez.... hayırlı olsun...ben de erken öğrenmiştim doktora 1 hafta sonra gitmistim. Siz erken gitmissiniz o yuzden 1 hafta sonraya çağırmış ...

Normal ya artışlarında guzel zaten hastaneye bidaha gittiğin zaman görünür kesen ben farkettgimde 533 falandi 1 hafta sonra gördük merak etme ilk hamileliğim benimde neler neler okuyup piskolijmi bozdum sukur 3 aym bitmek üzere simdi 😊
Hayırlısıyla alırsn insallah kucagına
Amin hepimiz sağ salim alalım kucaklarımıza İnşallah 🙏

Hayırlı olsun öncelikle merak etmeyin. Artışlar iyi diye öyle demiş. Ben öğrendiğimde 34tü değerim 2 hafta bekledim mesela. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
O beklemek çok kötü bazen geç farketseydim diyorum ondan sonra da regl düzensizliği olduğu için bazen 3 ay filan olmuyorum 3-4 aylıkta farkedebilirdim o zaman daha fazla sorun olurdu diyorum

Artisiniz gayet iyi. Erken ogrenmissiniz. Doktor un açıklaması da normal 1500 altında kese görülmez.... hayırlı olsun...ben de erken öğrenmiştim doktora 1 hafta sonra gitmistim. Siz erken gitmissiniz o yuzden 1 hafta sonraya çağırmış ...
İlk ve beklenen bebek olunca koşa koşa gittim sağolsun doktorum çok ilgili. 1 hafta sabretmek bile zor geliyor inşallah hayırlısı olur

İlk ve beklenen bebek olunca koşa koşa gittim sağolsun doktorum çok ilgili. 1 hafta sabretmek bile zor geliyor inşallah hayırlısı olur
Senin degerlerin gayet iyi bende ilk gittigimde hcg 49 du 2 gun sonra 164 kusur cikti rahim kalinlasmis dedi 1 hafta sonra gittim keseyi gordum 1 bucuk 2 hafta daha gitmedim kalp atisini duydum ama benim gec dollenmeydi bende cok korktum cok sukur bisi olmadi kotma 1 hafta sonra keseyi gorursun zaten alttan bakmasada gorulur cok vajinal ultrasona girme derim ben

Senin degerlerin gayet iyi bende ilk gittigimde hcg 49 du 2 gun sonra 164 kusur cikti rahim kalinlasmis dedi 1 hafta sonra gittim keseyi gordum 1 bucuk 2 hafta daha gitmedim kalp atisini duydum ama benim gec dollenmeydi bende cok korktum cok sukur bisi olmadi kotma 1 hafta sonra keseyi gorursun zaten alttan bakmasada gorulur cok vajinal ultrasona girme derim ben
Benim ki de geç döllenme doktorum vajinal ultrason ile bakalım diyor bu seferlikte güveniyorum da zaten bulunduğum ilde doğru düzgün doktorda yok o yüzden dinlemek durumundayım

Artışta sıkıntı olsaydı korkardın ama artış güzelmiş zaten doktorunda her şey iyi demiş erken olunca panik olmuşsun keseden sonra kalp atmasını bekleyeceksiniz :) erken öğrenince böyle :))) stres yapma sağlıkla gelsin

Artışta sıkıntı olsaydı korkardın ama artış güzelmiş zaten doktorunda her şey iyi demiş erken olunca panik olmuşsun keseden sonra kalp atmasını bekleyeceksiniz :) erken öğrenince böyle :))) stres yapma sağlıkla gelsin
Yolumuz daha uzun yani :) amin İnşallah 🙏

Back