- 20 Ekim 2012
- 13
- 9
- 86
- 30
Merhabalar 10 aylık evliyim son regl tarihim 5 Mayıs korunmadığımız halde hamile kalamıyordum adet bitiminde 13 mayısta hsg(rahimli ilaç filmi) çekildi. Tüplerde tıkanıklık olduğu ama ilacı tazyikli verince açıldığını söyledi doktorum. Eşimin iş durumu, ramazan vs derken 40 gün hiç ilişkimiz olmadı. 21 Mayıs ovülasyon tarihimdi üç gün hafif bir kanamam oldu regl gibi. 25 mayıs ve sonrasında ilişki yaşadık 4 haziran da regl olmam lazımdı olmadı 6-7 haziranda gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 8 haziran da sağlık ocağında kan verdim beta 57.3dü 9 haziran da kadın doğuma randevu alıp gittim alttan ultrason ile baktı rahim duvarı ve kalınlığı çok güzel gebeliğe uyumlu deyip kan tahlili istedi o günkü tahlilde 143.35 çıktı 12 haziran cuma günü bir daha gel tahlil yapalım dedi o günkü değerim de 436.45 çıktı artış çok iyi ama çok erken farkettmişsin 2-3 haftalık filan keseyi 1500 olmadan göremeyiz 19 haziran da gel alttan bakarız büyük ihtimalle görülür kan değerlerine de tekrar o gün bakarız dedi. 1 hafta değeri kontrol etmemek normal mi? Keseyi göremedikçe iyice panik yapmaya başladım boş gebelik vs olur diye. Daha önce bu şekilde olan var mı?