• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
73
Geçen ay beta hcgm 0. 5 çıkmıştı benim vitamin değerlerim genel olarak düşük çıkar ve tedavi görüyordum doktor test isterken gebelik var mı dedi yumurtalanma dönemimden 5 gün geçmesine rağmen şüphem var dedim beta hcgm 0.31 olmuş sizce bir ihtimal hamile olabilir miyim biliyorum. Yaptığım pek mantıklı bir davranış değil ama çocuğum olsun çok istiyorum.. Bu ayın 15inde kadın doğuma tekrar gidicem mantar enfeksiyonumda çıktı sizce tekrar test istemeli miyim..

Geçen ay beta hcgm 0. 5 çıkmıştı benim vitamin değerlerim genel olarak düşük çıkar ve tedavi görüyordum doktor test isterken gebelik var mı dedi yumurtalanma dönemimden 5 gün geçmesine rağmen şüphem var dedim beta hcgm 0.31 olmuş sizce bir ihtimal hamile olabilir miyim biliyorum. Yaptığım pek mantıklı bir davranış değil ama çocuğum olsun çok istiyorum.. Bu ayın 15inde kadın doğuma tekrar gidicem mantar enfeksiyonumda çıktı sizce tekrar test istemeli miyim..
5 in ustu hamilelik.

5 in ustu hamilelik.
Sence 5 günde bu değerin 0.31 olması düşük bir sayı mı? Kusura bakma 4 aydır yumurtalanma günümü takip ediyorum ve ilk defa 0.5in üstü bir değer çıktı

Onemli olan testlerde 0 dan sonraki deger degildir. Bunun bir onemi yoktur. Ama adet olmadikca umut vardir. 1 hafta sonra tekrarlayin.

Back