• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Olabilir 5den yuksek cikinca zaten hamile sayiliyosun belki seninki gec dollenme olabilir. Bekle 2 gun sonra tekrar kan ver bence hhamilesin

Olabilir 5den yuksek cikinca zaten hamile sayiliyosun belki seninki gec dollenme olabilir. Bekle 2 gun sonra tekrar kan ver bence hhamilesin
Ya bende cok umutluyum bi yandan da acaba yanlis mi die korkuyorumbelkide olmayacak kendi kendini ipha ediyomus ya hanisagliksiz olunca ben garanti 4 gun beklicem ,🤣🤣🤣 durabilirsem tabi

Ya bende bişey sorucam adete 11 gün kala hormon testi yapıldı kontrol amaçlı beta hcg bakmış doktor sonuç 1.20 sizce erken mi kanda ne zaman belli olur kesin

Ya bende bişey sorucam adete 11 gün kala hormon testi yapıldı kontrol amaçlı beta hcg bakmış doktor sonuç 1.20 sizce erken mi kanda ne zaman belli olur kesin
Valla kuzum benmki adete 3 gn kala gittim 4.1 cikdi 11 gunun varmış senin ben bi ara da gtmsdim de 1.9 cikmsti insllah yukselir ama cok varmis bugun ben test yapdm duramadm ama bisi cikmadi yukselmedi herhalde idrr da cikmaz demi hemen

Valla kuzum benmki adete 3 gn kala gittim 4.1 cikdi 11 gunun varmış senin ben bi ara da gtmsdim de 1.9 cikmsti insllah yukselir ama cok varmis bugun ben test yapdm duramadm ama bisi cikmadi yukselmedi herhalde idrr da cikmaz demi hemen
Valla görümcem 1 hafta kala ultra erkenle öğrenmişti 8 aydır son 1 hafta her gün test yaptım hep çıkmamıştı hepte adet olmuştum inşallah pozitifleri görürüz 🙏

Kızlar merhaba, yeni üyeyim doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama 21 martta çatlatma iğnesi vuruldum. 1 Nisandada kan tahlili oldum beta hcg 5,70 çıktı yarın doktor kontrolüm var sizce durum nedir?
Geçen ay beta hcg değerim 2,00 çıkmıştı

Merhaba kaşık agrimdan gittim doktora doktor hcg ye baktı 3.4 çıktı ama birşey demedi kadın doğuma git dedi sizce neden dedi

Kızlar merhaba, yeni üyeyim doğru yere mi yazdım bilmiyorum ama 21 martta çatlatma iğnesi vuruldum. 1 Nisandada kan tahlili oldum beta hcg 5,70 çıktı yarın doktor kontrolüm var sizce durum nedir?
Geçen ay beta hcg değerim 2,00 çıkmıştı

Değerin tam sınırda kuzum. Gebelik varda denebilir yokta denebilir. 2 gün sonra tekrarla

Back