• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg

Gizliolsn0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
153
65
98
32
Merhaba kızlar bilginiz varsa yardımcı olur musunuz. Brn 4 buçuk ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Beta hcg değerim 75.71 çıkmıştı. 1 hafta sonra beta hcg değerim 130.2 çıktı kimyasal gebelik geçirdim. Şuan yine hamilesin dedi ilk değerim 158.5 çıktı 3 gün sonra tekrar kan verdim bu sefer 247.5 çıktı sizce değer iyi mi artış olmuş ama 2 katı değil yine kimyasal gebelik olmasından korkuyorum. Aranızda bilen birisi varsa yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim

Değerin iki günde bir %60 artması yeterli, 2 katı olması şart değil. 2 gün sonra bir daha kan verip takip edin bence. İnşallah güzel haberler alırsınız.

İnşallah olmaz çok istiyoruz çocuğumuzun olması kimyasal gebelikden sonra korkar oldum. Rabbim kimseye bu kimyasal gebelik dış gebelik bunları yaşatmasın

Hayır farklı hastanelerde yaptırdım
O çok fark ediyor bende böyle bir konu açmıştım .. 124 çıkan değerim 2 günsonra başka hastanede 100 çıktı azaldı yani basıl korkmuştum düşük olacak diye . Kendimi yedim iki gün içinde sonra tekrar aynı hastanede yaptıgım 2 katına çıktı . Yani hastaneler atası fark oluyor

Çok teşekkür ederim bu söylediğiniz az da olsa içimi rahatlattı. Yarın ilk test yaptırdığım hastaneye giderim inşallah yükselmiştir

Back