- 29 Mart 2018
- 8
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi acelya_funda
HCG testi özel hastanede sgk ya işlenir mi peki ailemin öğrenme ihtimali var mı yani?Bosuna suphe etmeyin ya bu sekilde olmuyor cocuk, leylekler getiricek bekleyin..
Ne fakesi soru soruyorum kardeşimFake ini baska yerde at kardesim..
Nasıl yaptırıcam onu peki?Labaratuarda yaptir en mantiklisi
İlişkiye gireli 6 gün oldu adet dönemime de daha 15 gün var iki testi de ne zaman yaptırırsam kesin sonuç alırım? Bide ben özel bi hastaneyle konuştum test sgkya işlemiyo fakat sonucu doktora gösterirseniz muayeneye girer ve o sgkya işler dedi siz doktlra göstermiş miydiniz?Valla ben evli oldugum halde kan testinde cikinca saglik ocagi sürekli aramisti.bi sekilde haberleri olur bence.git bi idrar testi yap onda cikmazsa yoktur zaten
İlişkiye gireli 6 gün oldu adet dönemime de daha 15 gün var iki testi de ne zaman yaptırırsam kesin sonuç alırım?Tahlil yapan labaratuara gidip hamilelik icin kan testi yaptiracagim dersin
Çok teşekkürlerAdetinin gecmesini bekle dedigin sekilde hamile kalmiş olman imkansiz neredeyse belki korktugun olmaz gunun gelince adet olursun
İdrar testi hemen sonuç vermeyebilir ama kan testinde kesin çıkar , adetine birkaç gün kala yaptır yada adetini bekle , ama sanmıyorum hamile olduğunu ..!!İlişkiye gireli 6 gün oldu adet dönemime de daha 15 gün var iki testi de ne zaman yaptırırsam kesin sonuç alırım? Bide ben özel bi hastaneyle konuştum test sgkya işlemiyo fakat sonucu doktora gösterirseniz muayeneye girer ve o sgkya işler dedi siz doktlra göstermiş miydiniz?
Teşekkür ederimİdrar testi hemen sonuç vermeyebilir ama kan testinde kesin çıkar , adetine birkaç gün kala yaptır yada adetini bekle , ama sanmıyorum hamile olduğunu ..!!
Evet göstermistimİlişkiye gireli 6 gün oldu adet dönemime de daha 15 gün var iki testi de ne zaman yaptırırsam kesin sonuç alırım? Bide ben özel bi hastaneyle konuştum test sgkya işlemiyo fakat sonucu doktora gösterirseniz muayeneye girer ve o sgkya işler dedi siz doktlra göstermiş miydiniz?
Merhaba ben sevgilimle cinsel ilişkiye girdim prezervatif kullandık içime de boşalmadı kızlığım bozulur bozulmaz ilişkiyi kestik 1 saat sonra da ertesi gün hapı içtim. Sevgilim ve ben ilk kez böyle bişey yaşıyoruz ve hamile olup olmadığımdan şüpheliyiz idrar testinde kesin sonuç alamayız diye düşündük ve Beta HCG testi yaptırmak istiyoruz ailelerimizden habersiz olduğu için ilerde bigün karşımıza çıksın istemiyoruz özel hastanede yaptırsak her hangi bir gün karşımıza çıkar mı sgk vs gibi lütfen yardımcı olun