Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım adetin geçip bu değer çıktıysa geç dölleme Yada kimyasal gebelik olabilir iki gün sonra tekarar ver Yada hemen kadın Doğum git çünkü gebelik düşündürüo 2.90normalde sıfır Yada 1.20 çıkarMe haba arkadaşlar bugün beta hcg kan testi yaptırdım 2.90 çıktı hamilelik varımı lütfen yardımcı olurmsnzzz
İlk bebeğimde kimyasal gebelik demişlerdi ama değildi normaldi ama kalbi atmıyordu diye kürtaj oldum doktorda 2 hafta sonra gel dedi inşallah hamileyimdir adetimde gecikti buda önceki gibi olmaz inşallahCanım adetin geçip bu değer çıktıysa geç dölleme Yada kimyasal gebelik olabilir iki gün sonra tekarar ver Yada hemen kadın Doğum git çünkü gebelik düşündürüo 2.90normalde sıfır Yada 1.20 çıkar
Canım 1000 değerine kadar 2 günde 2 ye katlanması gerekiyor b hcg 1000 olduktan sonra katlanması değişiyorKızlar slm merhaba bsy sorcam persembe günü beta testi yaptrdım33.77 çık pozitif ve ne kadar arayla yükseliyor yazabılırmısıniz bilen varsa
Ya ozman pazartsi yaptıracam inş ne kadar olurki tahminenCanım 1000 değerine kadar 2 günde 2 ye katlanması gerekiyor b hcg 1000 olduktan sonra katlanması değişiyor
120 falan olur canım günün geçti miYa ozman pazartsi yaptıracam inş ne kadar olurki tahminen
Evet cnm 4 gün gecti120 falan olur canım günün geçti mi
2.90 çıktığı dönem kasıklarımda çok şiddetli ağrı oluyordu ayakta duramıyordm ve kanamam eski adetim gibi değildi lavaboya gidince kanamam daha çok oluyordu ve bazen pıhtı gibi akıntı oluyordu 2 gün sonra hastaneye gittim hamile değilsin yumurtalıkların falan çok sağlıklı hiçbirşeyin yok dediler peki bu ağrılar nerden geliyor onu anlamıyorum ?Canım adetin geçip bu değer çıktıysa geç dölleme Yada kimyasal gebelik olabilir iki gün sonra tekarar ver Yada hemen kadın Doğum git çünkü gebelik düşündürüo 2.90normalde sıfır Yada 1.20 çıkar
Canım öncelikle doktor ve hastane ni değiştir çünkü bu normal bir değer değil değer normalde sıfır çıkar tabi eger bir tedavi görmüyorsan çatlama iğnesi gibi kimyasal gebelik olabilir yada iyi bir araştırma hastanesine git derim belki beklediğine değmeden bir problem var ve doktor çözüp hamiş kalıcakssın ben nomalr devlet hast pko olduğumu senelerce göremediler başka bir hastaneye gittim o kadın söylemişti yani herkez rahatsızlığını göremioyor2.90 çıktığı dönem kasıklarımda çok şiddetli ağrı oluyordu ayakta duramıyordm ve kanamam eski adetim gibi değildi lavaboya gidince kanamam daha çok oluyordu ve bazen pıhtı gibi akıntı oluyordu 2 gün sonra hastaneye gittim hamile değilsin yumurtalıkların falan çok sağlıklı hiçbirşeyin yok dediler peki bu ağrılar nerden geliyor onu anlamıyorum ?
3 doktor değiştirdim hiç biri birşey görmedi hatta kadın doğum araştırmaya gittim birşeyin yok dediler pko ne peki ben ilk defa duyuyorum ??Canım öncelikle doktor ve hastane ni değiştir çünkü bu normal bir değer değil değer normalde sıfır çıkar tabi eger bir tedavi görmüyorsan çatlama iğnesi gibi kimyasal gebelik olabilir yada iyi bir araştırma hastanesine git derim belki beklediğine değmeden bir problem var ve doktor çözüp hamiş kalıcakssın ben nomalr devlet hast pko olduğumu senelerce göremediler başka bir hastaneye gittim o kadın söylemişti yani herkez rahatsızlığını göremioyor
POlikistlikover sendromu olarak da geçer canım yumurtlama hiç olmuyo Yada yılda birkere yumurtluyorsun3 doktor değiştirdim hiç biri birşey görmedi hatta kadın doğum araştırmaya gittim birşeyin yok dediler pko ne peki ben ilk defa duyuyorum ??