Beta hcg

48 saat arayla tekrarla canim kimyasal vs riskine karsi. Benim ilk 30 du sonra yukseldi

Iyi akşamlar adet in 3 gün gecikti beta hcg 11.63 çıktı muayene de rahim kanunlaşması var dedi dktr sağlıklı bir gebelik olduğunu bir hafta sonra anlarız dedi acaba varmıdır.
Rabbim gönlüne göre versin.Benim de adetim 3 gündür gecikti kan testi yaptirmadim.İdrarda da göremedim.sen idrar testinde çift çizgiyi gördün mü acaba bu değerler?

Duzenli yukselmesi onemli bolca dua edin eger saglikliysa göreceksiniz birden yükselecek 2 gun sonra yeniden test yaptirin

Kızlar iki haftadır kasık ağrım olduğu için dün doktora gittim. kan testi yaptırdık. E nabız a beta hcg sonucum gelmiş. Beta hcg 120.72 sizce gebelik var mı. Mesai saati gittiği için doktora sonucu gösteremedim

Canim benim ya ben de seninle ayni durumdayim su anda insallah bir cevap veren olur. Ben de az once aldim sonucu 100.14 cikti benim de. Acil doktoru riskli gebelik var kesin diyemem dedi, çok üzgünüm

Canim benim ya ben de seninle ayni durumdayim su anda insallah bir cevap veren olur. Ben de az once aldim sonucu 100.14 cikti benim de. Acil doktoru riskli gebelik var kesin diyemem dedi, çok üzgünüm

İnşallah risk ortadan kalkar gebelik oluşur. Cevapları merakla bekliyorum.geçmiş olsun

kızlar benim pazartesi 11.63 çıktı perşembe 20.67 çıktı rahim duvarı kalınlasmıs dedi ve adet ım geceli 9 gün geçti dün çok hafif minnak leke geldi belim ağrıyor varmı benim gibi olan.

kızlar benim pazartesi 11.63 çıktı perşembe 20.67 çıktı rahim duvarı kalınlasmıs dedi ve adet ım geceli 9 gün geçti dün çok hafif minnak leke geldi belim ağrıyor varmı benim gibi olan.
Uzmek istemem ama artis biraz az gibi yineleyin tekrar testi en iyi yorumu doktorun yapacaktir.

Benim regl olmam gereken gün:30
2 gün sonra :90
2 gün sonra :318
4 gün sonra: 1370 çıktı

Önemli olan düzenli bir yükselme olması. Testi 2 günde bir tekrarlayın. Sat:13 ekimdi bu Çarşamba 5+5 te keseyi gördük

Allah sağlıkla kucagina almayi nasio etsin insallah, darısı bize

kızlar benim pazartesi 11.63 çıktı perşembe 20.67 çıktı rahim duvarı kalınlasmıs dedi ve adet ım geceli 9 gün geçti dün çok hafif minnak leke geldi belim ağrıyor varmı benim gibi olan

kızlar benim pazartesi 11.63 çıktı perşembe 20.67 çıktı rahim duvarı kalınlasmıs dedi ve adet ım geceli 9 gün geçti dün çok hafif minnak leke geldi belim ağrıyor varmı benim gibi olan
Doktorunla konuştun mu??

bir de pazartesi tekrar kan testi yaptırın yükselme oluyor mu diye kontrol amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…