• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Hira_masal89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Adetinin üzerinden 1 hafta geçti 3 gün geçtikten sonra doktora gittim bebek gözükmedi kan tahlili yaptı onda da 0.16 cıktı ama hala hastalanmıyorum normalde her ay düzenli hastalaniyorum sizlere soruyorum ilaç içeyim mi adet söktürücü yoksa biraz daha bekleyim mi

Merhaba arkadaşlar,

Az önce hastaneden geldim. En son pazar günü 101,8 olan beta hcg, 3 gün sonra bugün 249,2 çıktı. Acildeki doktor artış var ama şüpheli gebelik, kadın doğum uzmanına görünün dedi. Moralim bozuk, çok az artmış ya. En az 300-350 olmalıydı değil mi?

Hanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????

Merhaba arkadaşlar,

Az önce hastaneden geldim. En son pazar günü 101,8 olan beta hcg, 3 gün sonra bugün 249,2 çıktı. Acildeki doktor artış var ama şüpheli gebelik, kadın doğum uzmanına görünün dedi. Moralim bozuk, çok az artmış ya. En az 300-350 olmalıydı değil mi?
Ne oldu durumunuz?

Ne oldu durumunuz?

Merhaba,

Maalesef kötü bitti. Şöyle anlatayım. 249'dan 4gün sonra 832 oldu. 3 gün sonra 1000 küsur oldu (ölçen makine hassas değilmiş 1000 sonrasını olcmuyormus.) Doktora son değerle gidip keseyi de gördük. Doktor endişelerimi dinleyip "beta hcg artışların çok normal endiselenme" bile dedi. 32 günlük hamileymişim. Kese 5mm idi. 3hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Gittiğimde kese büyümüştü ama içinde bebek hiç oluşmamış yani boş gebelikmiş. Yaklaşık 8 haftalikti. Şu an bebeği görmem lazımdı dedi doktor. Aynı gün kürtajla alındı kese.

İnşallah sende sorun çıkmaz sağlıkla alırsın kucağına.

Merhaba,

Maalesef kötü bitti. Şöyle anlatayım. 249'dan 4gün sonra 832 oldu. 3 gün sonra 1000 küsur oldu (ölçen makine hassas değilmiş 1000 sonrasını olcmuyormus.) Doktora son değerle gidip keseyi de gördük. Doktor endişelerimi dinleyip "beta hcg artışların çok normal endiselenme" bile dedi. 32 günlük hamileymişim. Kese 5mm idi. 3hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Gittiğimde kese büyümüştü ama içinde bebek hiç oluşmamış yani boş gebelikmiş. Yaklaşık 8 haftalikti. Şu an bebeği görmem lazımdı dedi doktor. Aynı gün kürtajla alındı kese.

İnşallah sende sorun çıkmaz sağlıkla alırsın kucağına.
Amin inşallah,bişey sorucam yolk sac da oluşmamış mıydı?

Back