- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Hira_masal89
-
Benim hep geç çıkar 12.gun gibi.o yüzden bekle derim.Betahcgem 0.16 cıktı doktor muayene etti ama gebelik göremedi 5 gün geçmişti şuan 1 hafta bekleyelim dedi ama adet olacak gibi bi durumum yok ne yapayım başka dr mi gideyim kafam karıştı
Dr bekle 1 hafta dedi ama şuan ilaç bile içmeye korkuyorum ya varsa zarar verirsem diebaska doktora gitmeye gerek yok.
isterseniz bir daha kan verin 3 gün sonra.
Başka dr gitsem de degismiycek ama şuan ikilemde kaldım her sabah adet olacak miyim diye yatıyorum olmuyorum hala bekliyorum adet olmayı dr 1 hafta geçsin dediBenim hep geç çıkar 12.gun gibi.o yüzden bekle derim.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah saglikli kucağına almayı nasip etsin Bn hastalandim bebeğim yok suanKızlar kan testi yaptırdım dun beta hcg 14.22 cikti . Dün yumurtlamadan 10 ya da 11 gün geçmişti doktor gebesin ama daha çok yeni dedi sizce değeri nasıl?
1hafta beklemende fayda var canim 1 hafta sonra test yenilenir cikmazsa eger doktorun sokturucu verebilirn. Bazi insanlarin kanda cok gec cikabiliyor benim 9gun gecmisti daha 45 lerdeydi beta o yuzden sabirla beklemeni oneririrmBetahcgem 0.16 cıktı doktor muayene etti ama gebelik göremedi 5 gün geçmişti şuan 1 hafta bekleyelim dedi ama adet olacak gibi bi durumum yok ne yapayım başka dr mi gideyim kafam karıştı
Mesajini anca gorebildim ne kadar uzuldugunun farkindayim vardir bndada bir hayir uzulme hersey Allah tan insallah bi gun bizde anne oluruzHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah saglikli kucağına almayı nasip etsin Bn hastalandim bebeğim yok suan
İyi canim surekli nette dolasip kafani bulandirma dinlen fazla is yapma daha bebegin rahme dusmedi cunku . dikkat et kendineKızlar kan testi yaptırdım dun beta hcg 14.22 cikti . Dün yumurtlamadan 10 ya da 11 gün geçmişti doktor gebesin ama daha çok yeni dedi sizce değeri nasıl?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah saglikli kucağına almayı nasip etsin Bn hastalandim bebeğim yok suan
İyi canim surekli nette dolasip kafani bulandirma dinlen fazla is yapma daha bebegin rahme dusmedi cunku . dikkat et kendine
Tamam canim insallah iyi cikar sonucun bizede haberdar et merak ederim simdiBugün tekrar bi kan tahlili yaptırdım öğleden sonra çıkacak sonucu rabbim isteyen herkese hayırlısını versin inşallah. Kimseyi korktuğuna uğratmasın
Çok teşekkür ederim ama hastalandım bekledim ama olmadi1hafta beklemende fayda var canim 1 hafta sonra test yenilenir cikmazsa eger doktorun sokturucu verebilirn. Bazi insanlarin kanda cok gec cikabiliyor benim 9gun gecmisti daha 45 lerdeydi beta o yuzden sabirla beklemeni oneririrm
Tamam canim insallah iyi cikar sonucun bizede haberdar et merak ederim simdi
33.08 cikti beta hcg doktor bi hafta sonra tekrar gel dedi yükselmiş dedi. Iyi mi sizce
Evet canim iyi Allah in izniyle birsey olmaz dedigim gibi kendini yorma sakin daha rahme dusmedi cocuk hayirlsii canim gec dollenmis bebek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?