• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Hira_masal89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Betahcgem 0.16 cıktı doktor muayene etti ama gebelik göremedi 5 gün geçmişti şuan 1 hafta bekleyelim dedi ama adet olacak gibi bi durumum yok ne yapayım başka dr mi gideyim kafam karıştı

baska doktora gitmeye gerek yok.
isterseniz bir daha kan verin 3 gün sonra.

Betahcgem 0.16 cıktı doktor muayene etti ama gebelik göremedi 5 gün geçmişti şuan 1 hafta bekleyelim dedi ama adet olacak gibi bi durumum yok ne yapayım başka dr mi gideyim kafam karıştı
Benim hep geç çıkar 12.gun gibi.o yüzden bekle derim.

Daha önce yengeme böyle oldu yeğenim 6 haftaya kadar kendini göstermedi ama sonra yegenimin varlığı ortaya çıktı şımdı ilaç da içmekten korkuyorum varsa zarar veririm die

Benim hep geç çıkar 12.gun gibi.o yüzden bekle derim.
Başka dr gitsem de degismiycek ama şuan ikilemde kaldım her sabah adet olacak miyim diye yatıyorum olmuyorum hala bekliyorum adet olmayı dr 1 hafta geçsin dedi

Kızlar kan testi yaptırdım dun beta hcg 14.22 cikti . Dün yumurtlamadan 10 ya da 11 gün geçmişti doktor gebesin ama daha çok yeni dedi sizce değeri nasıl?

Kızlar kan testi yaptırdım dun beta hcg 14.22 cikti . Dün yumurtlamadan 10 ya da 11 gün geçmişti doktor gebesin ama daha çok yeni dedi sizce değeri nasıl?
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah saglikli kucağına almayı nasip etsin Bn hastalandim bebeğim yok suan

1hafta beklemende fayda var canim 1 hafta sonra test yenilenir cikmazsa eger doktorun sokturucu verebilirn. Bazi insanlarin kanda cok gec cikabiliyor benim 9gun gecmisti daha 45 lerdeydi beta o yuzden sabirla beklemeni oneririrm

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah saglikli kucağına almayı nasip etsin Bn hastalandim bebeğim yok suan
Mesajini anca gorebildim ne kadar uzuldugunun farkindayim vardir bndada bir hayir uzulme hersey Allah tan insallah bi gun bizde anne oluruz

İyi canim surekli nette dolasip kafani bulandirma dinlen fazla is yapma daha bebegin rahme dusmedi cunku . dikkat et kendine

Amin canım rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin kafana takma her şeyin bir zamanı var vakti dolmadan gelmiyor. Ben de bi düşük yaptım ekim ayında ama hayırlısı neyse o oluyor canını sıkma.

İyi canim surekli nette dolasip kafani bulandirma dinlen fazla is yapma daha bebegin rahme dusmedi cunku . dikkat et kendine

Bugün tekrar bi kan tahlili yaptırdım öğleden sonra çıkacak sonucu rabbim isteyen herkese hayırlısını versin inşallah. Kimseyi korktuğuna uğratmasın

Bugün tekrar bi kan tahlili yaptırdım öğleden sonra çıkacak sonucu rabbim isteyen herkese hayırlısını versin inşallah. Kimseyi korktuğuna uğratmasın
Tamam canim insallah iyi cikar sonucun bizede haberdar et merak ederim simdi

1hafta beklemende fayda var canim 1 hafta sonra test yenilenir cikmazsa eger doktorun sokturucu verebilirn. Bazi insanlarin kanda cok gec cikabiliyor benim 9gun gecmisti daha 45 lerdeydi beta o yuzden sabirla beklemeni oneririrm
Çok teşekkür ederim ama hastalandım bekledim ama olmadi

Evet canim iyi Allah in izniyle birsey olmaz dedigim gibi kendini yorma sakin daha rahme dusmedi cocuk hayirlsii canim gec dollenmis bebek bence
33.08 cikti beta hcg doktor bi hafta sonra tekrar gel dedi yükselmiş dedi. Iyi mi sizce

Evet canim iyi Allah in izniyle birsey olmaz dedigim gibi kendini yorma sakin daha rahme dusmedi cocuk hayirlsii canim gec dollenmis bebek bence

Ben de öyle düşünüyorum. Diğer gebeliğim de üstüne görmüştüm büyük ihtimal oda geç dollendi.

Back