Rabbim gönlüne göre versin. Kendini rahatlat ve çokça dua et üç aylardayızNapalim hayirlisi
Belirti Neymiş Ki ? Günün mü geçtiBeta 0,1 mıU ml 0_5 hiç ihtimal yok muu( ama belirti var off
Hanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????
Hamile degilsin demek.
Çok sağolun ya allah razı olsun yani.
Amin cumlemizden. Günün ne kadar gecmisti?
Nasil yani daha yumurtlamadan test mi yaptirdin :) tatlım o yumurtanin once dollenmesi lazim ki hamile olabilesin. 1 hafta daha bekleyip tekrar test yap istersen. İnşallah bebis vardir.Henüz günüm geçmedi adetim bu ayın 7 sinde bitti ilişki 13 unde oldu yumurtlama tarihim bu ayın 24 ü beklenen adet tarihim temmuz 8 heyecan yaptım test yaptırdım
Nasil yani daha yumurtlamadan test mi yaptirdin :) tatlım o yumurtanin once dollenmesi lazim ki hamile olabilesin. 1 hafta daha bekleyip tekrar test yap istersen. İnşallah bebis
Sabırsızlık böyle bişey doktora söylemedim bile yumurtlama olayımıartık bayramdan sonra bi daha yaptırırım
Yagmurumsu_28 canım hamileysen bile suan kanda cikmasi mümkün degil. O yumurta once dollencek sonra rahme dusecek orada tutunacak bolunecek hcg hormonu salgilayacak en erken o zaman kanda belli olur yani. Bu arada bebek istiyorsan yumurtlama günlerini degerlendirin çünkü son ilişkiden bu yana epey zaman gecmis. Yumurtlama gunlerinde birliktelik olursa gebelik ihtimli artar.
Bu arada doktora yumurtlama meselesini söylesen seni stereoskopla kovalardi heralde
Aman aman aramız da kalsın susun13 16 18 21 de oldu ilişki de çekindim yazmaya vallahi neyse artık söylemiş bulundum
Hayırlısi olsun hayirli zamanda olsun insallah canım :) benden sana tavsiye, bebek meselesini kafana takmadan canın istediği icin esinle birlikte ol, evliligin en guzel zamanlarinin tadini cikar. Bebek eninde sonunda olur ama bu gunlerin geri gelmez kiymetini iyi bil. Esinle birbirinizi iyice taniyin gezin tozun sevin doyun bebek de hediyesi olur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?