Beta HCG :(((

Aslında dogum kontrol hapı kullanıyorum ama öyle saati saatine değil . Geçen ay adetim kahverengi geldi sonra ilaca 4 hap kala pembe leke geldi ertesi 3 gün kahverengi leke oldu . 1 gün bişe olmadı adet günümde 8 10 damla kan hem kahve hem pembe . Bacak ağrısı bugün kasık agrısı baş dönmesi mide bulanması yani işte öyle şeyler bilemiyorum test yaptırdım dün cikmadı noluyo anlamadım

Canim hamilelik dusnuyorsan neden kontol hapi kullaniuorsun ki?

Bi yandan istiyorum bi yandan hem yaşım küçük yeni evlendim hemde sorunlar var biraz o yüzden yoksa kim istemez bende bı mucize mı oldu acaba diye düşündüm

Hanımlar ben bu sabah kan testi yaptırdım beta hcg 1.8 çıktı ne anlama geliyor çok merak ediyorum şuan bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfen ????

Henüz günüm geçmedi adetim bu ayın 7 sinde bitti ilişki 13 unde oldu yumurtlama tarihim bu ayın 24 ü beklenen adet tarihim temmuz 8 heyecan yaptım test yaptırdım
Nasil yani daha yumurtlamadan test mi yaptirdin :) tatlım o yumurtanin once dollenmesi lazim ki hamile olabilesin. 1 hafta daha bekleyip tekrar test yap istersen. İnşallah bebis vardir.

Yagmurumsu_28 canım hamileysen bile suan kanda cikmasi mümkün degil. O yumurta once dollencek sonra rahme dusecek orada tutunacak bolunecek hcg hormonu salgilayacak en erken o zaman kanda belli olur yani. Bu arada bebek istiyorsan yumurtlama günlerini degerlendirin çünkü son ilişkiden bu yana epey zaman gecmis. Yumurtlama gunlerinde birliktelik olursa gebelik ihtimli artar.

Bu arada doktora yumurtlama meselesini söylesen seni stereoskopla kovalardi heralde

Aman aman aramız da kalsın susun 13 16 18 21 de oldu ilişki de çekindim yazmaya vallahi neyse artık söylemiş bulundum

Aman aman aramız da kalsın susun 13 16 18 21 de oldu ilişki de çekindim yazmaya vallahi neyse artık söylemiş bulundum

Hayırlısi olsun hayirli zamanda olsun insallah canım :) benden sana tavsiye, bebek meselesini kafana takmadan canın istediği icin esinle birlikte ol, evliligin en guzel zamanlarinin tadini cikar. Bebek eninde sonunda olur ama bu gunlerin geri gelmez kiymetini iyi bil. Esinle birbirinizi iyice taniyin gezin tozun sevin doyun bebek de hediyesi olur zaten.

Ayy ne güzel konuştun allah razı olsun ama işte korkularım var atamıyorum üstümden henüz 7 aylık evli olmama rağmen anne olamam diye korkuyorum çünkü şuan ne durumda bilmiyorum ama uzun süreli pko sendromu yaşadım buna dayanarak olmaz diye içim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…