Beta hcg yükselmiyor artık

seeedddaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
5
2
25
4 nisanda transferim yapıldı . Tek yumurta
14 ünde beta hcg 93
16 sında 151
18 inde 364
20 sinde 807
22 sinde 1258
24 ünde 1375 geldi .
Doktorum dış gebelikten şüphelendi muayene oldum, rahimde kese ve sıvısı gözüktü ama kan değerimin iyi gitmediğini söyledi böyle oluşta beta hcg si artışa geçen var mı ? Doktor saglıklıda olabilir de düşede bilir dedi 30 mayısta tekrar muayene çağırdı

Kese görüldükten sonra beta takip edilmez diyolardı aslında. Bence bekleyin kan değerlerinizi 2 günde bir takip edin. Dilerim sağlıcakla ilerler de kucağınıza alırsınız

Merhaba ben şöyle biliyorum yükselip düşmesi yükselmesi dış gebelik biraz yükselip artık düşmesi kimyasal çok cokkk yüksek değerler mol gebelik iki günde iki katı artarak devam etmesi sağlıklı gebelik boş gebelik genelde keseden netlesiyor

Aynı şey başıma geldi canm kanımda pıhtılaşma varmış ondan dolayı yavaş yavaş yükselmesi durdu sonra düşük oldu ama inşallah senin öyle olmaz kan sulandırıcı kullanıyor muydun

Hatta 1100 idi 1345 oldu 1400 oldu sonra düşmeye başladı değerim. Eğer testler yapıldı ve pıhtılaşma yoksa umarım güzel sonuçlar alırsın . Çok zor beklemek Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin

Hayır kan sulandırıcı kullanmıyorum , transfer günü kanamam olunca kan sulandırıcı kesildi . Progestan im ve fitil başlandı

Bence asla kendinizi strese sokmayın gayet güzel artmış dış gebelik olsa kesenin gözükmeyeceğini o doktora lütfen iletin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…