Beta hcg yükselmesi

YefeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
93
63
38
45
Hayırlı Ramazanlar...Kimyasal gebelikte beta hcg en çok kaça kadar yükselip düşmeye başlar.Bilgisi ve deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.

Beta önce 18 sonra 157 idi.Bugün 135'e düştü.Kimyasal gebelikmiş.Bir kaç gündür kahverengi lekem vardı.Progestan kullandım.İki tablet...İşin kötüsü hala hamilelik belirtileri yaşıyorum.Çok üzgünüm

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

1.gun 24
2. Gun 33
3. Gun 48
Sonra kanama basladi zaten

Yanlis hatirlamiyorsam

İyi günler kızlar kafama birşey takıldı belki bu konuda tecrübesi olan vardır beta hcg değerlerim hep 4 kat arttı çok güzel gidiyordu 6haftalık keseyi ve bebeği gördüğüm gün beta hcg testi yaptırdım kendim istedim yaptırdım doktor istemedi ancak değerim 35 bin olması gerekirken 23 bin çıktı acaba beta değeri yükselmesi zaman geçtikçe azalıyormu yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba öncelikle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kese göründükten sonra hcgyi pek önemsemiyoruz demişti doktorum.Değerler 1200-6000 değerlerde 72-96 saat arası hcg artışı 6000 değerden sonrada 96 saatte hcg artışı oluyormuş yani hep 2 günde 2 katı olmuyormuş inşallah anlatabilmişimdir

Çok saol yardımızın için daha önce 2 düşük yaptığım için biraz takıntı yapıyorum sanırım

kızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi

kızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi
Merhaba bi daha kan verme imkanınız varsa verin yanlış bişey söyleyip sizi üzmek istemem ama 14.gün değeriniz 800 ya da 750 üstü olmalıydı

15. Gün yine gittim 1170 çıktı inşallah iyidir
Hadi inşallah yavrun seninledir.Şimdiden sonra ki kat artış olmuyor kan verirsen stres yapma çünkü ben kesin düşücek iki kat artmamış diyip çok üzülmüştüm meğerse 1200 den sonra değer 90 saatte iki katına çıkıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…